PiotruloXD 8 Opublikowano 1 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 (edytowane) Nick: Biesiu SteamID/IP:STEAM_0:0:1758339 Serwer: dd2 Mapa: dd2 Data i godzina: 01.06.2022 . 23;00 Wycinek z konsoli: [AMXBans] Zbanowany przez Admina: h0w ? [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ PsychaSiada.pl [AMXBans] Powod: 'papa' [AMXBans] Dlugosc bana: '1 godzina' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:1758339' [AMXBans] Link do bana: Link do SS'ów: Opis sytuacji: napisałem adminowi , że gra typowy cziter, z resztą nie pierwszy na tej mapie i zero reakcji. Napisalem na czacie, że admin w ogóle nie reaguje i dostałem bana na na godzinę z dopiskiem "papa" nie wiem co to miało znaczyć ale widać ze nieogarnięta troche ta administracja, gra dwóch adminów a zero reakcji na cziterów, nie wspomne o tym ze prawie cały serwer to ns'y połowa biega na sgsach/gsach co jest niby zabronione. Dodam jeszcze ze admin How wyzywa graczy od botów . Dziwne podejście. Pozdrawiam. Edytowane 1 Czerwca 2022 przez PiotruloXD 5 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Założyciel Sieci Ride! 2 144 Opublikowano 1 Czerwca 2022 Założyciel Sieci Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 @h0wwyjasnisz ? @PiotruloXD podaj nicki graczy którzy cheatowali, a @sxn2137pobierz i sprawdź ich demka, dzięki 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotruloXD 8 Opublikowano 1 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 (edytowane) Nicków nie pamiętam ,to były same ns'y paru na nickach cssetti. Po drugiej wasz "admin" ma aktywnego bana na innej serwerowni. Po trzecie mam demo na niego nagrane. Pozdrawiam. Edytowane 1 Czerwca 2022 przez PiotruloXD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Założyciel Sieci Ride! 2 144 Opublikowano 1 Czerwca 2022 Założyciel Sieci Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 29 minut temu, PiotruloXD napisał: Nicków nie pamiętam ,to były same ns'y paru na nickach cssetti. Po drugiej wasz "admin" ma aktywnego bana na innej serwerowni. Po trzecie mam demo na niego nagrane. Pozdrawiam. Co mnie obchodzą inne serwerownie? Ja w odróżnieniu do niektórych wbijam siusiaka w inne sieci, nie wchodzę na inne serwery, nie trolluje, nie sprawdzam, nie szpieguje, nie niszcze, nie reklamuje. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
archonek 1 503 Opublikowano 2 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 @PiotruloXD - Jeżeli możesz podać nicki podejrzanych osób, to zgłoś ich w dziale "zgłoś czitera". Zainteresował mnie z twojej odpowiedzi perm który pokazałeś jego z innej sieci, to sobie sprawdziłem owego admina. Z tego co widać na demku się pali na wallhacku, więc zostaję zdegradowany. A Ci @PiotruloXD ban już minął więc zamykam temat. 1 ★𝐘𝐎𝐔𝐓𝐔𝐁𝐄 𝐂𝐇𝐀𝐍𝐍𝐄𝐋★ ★𝐆𝐑𝐔𝐏𝐀 𝐒𝐓𝐄𝐀𝐌★ . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
archonek 1 503 Opublikowano 2 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 ★𝐘𝐎𝐔𝐓𝐔𝐁𝐄 𝐂𝐇𝐀𝐍𝐍𝐄𝐋★ ★𝐆𝐑𝐔𝐏𝐀 𝐒𝐓𝐄𝐀𝐌★ . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi