Thomas Tuchel 828 Opublikowano 17 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2022 Kolejna nominowana osoba: @ Słabiutko. Na zadawanie pytań macie czas do: 22 października 2022r. do godz. 20:00 Pytania zadajemy poprzedzając [Q], a odpowiedzi [A]. Przykład: [Q] - Szorujesz plecki? [A] - Tak, tarką do sera 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oras 1 989 Opublikowano 17 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2022 [Q] Dlaczego ciągle kampisz na gali? [Q] Kto jest łatwym fragiem? [Q] Jak zdrówko? [Q] Jakie pierogi lubisz najbardziej? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olka 1 048 Opublikowano 17 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2022 [Q] - Kochasz mnie? [Q] - zostaniesz moją hot mommy? [Q] - Dlaczego umiesz grac w csa? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huntaaru 389 Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 [Q] Dlaczego jesteś dla mnie ostatnio taka gburowata :(( [Q] Jakie fajury palisz [Q] Psycha siadła? XD 2 i ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krowa Onna 531 Opublikowano 18 Października 2022 Krowa Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 [Q] Dlaczego nie lubisz dziewczyn? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ. 274 Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 [Q] Co lubisz robić w wolnych chwilach? [Q] Jakie jest Twoje hobby? [Q] Ile masz spędzonych godzin w grze cs? [Q] Masz prawo jazdy? [Q] Jakie wymarzone auto? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi