pokoj 4 Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Nick[z serwera]: HACKERBESTE SKILLED oN STEAM ID: STEAM_0:0:2798972 Wiek: 30 Znajomość AMXX [1-10]: 7 Link do GT: https://www.gametracker.com/player/HACKERBESTE SKILLED oN/51.83.214.206:27015/ Dlaczego Ty: Myśle, że ogarniam. Wiele osób zgłaszam na u@ a ich nie brakuje. Czy miałeś już kiedyś admina na DD2?: Tak Jak dobrze umiesz rozpoznawać Cheaterów?: Głupie pytanie xD 9/10 ;P Co wniesiesz na Serwer jako Administrator DD2?: Porządek oraz miłą gre Kontakt: steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuszidoTHC 345 Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 jestem na nie -podanie nie przekonuje -jestes konfliktowy - male gt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huntaaru 212 Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Ode mnie pasywnie, bo nie wiem jak to inaczej określić GT na plus Gra i widać że zgłasza kto co i jak Ale no ta konfliktowość co było ostatnio widać Podsumuję może tak: Graj dalej tak jak grasz, daj się nam poznać od dobrej strony, bez spinek wtedy jak najbardziej na TAK i ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBoom 67 Opublikowano 17 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2022 Jestem na NIE: - Konfliktowość. - Podanie napisane mało schludnie. - Daj się poznać graczom z dobrej strony, nie potrzebny jest ktoś w administracji kto będzie darł koty z co drugim graczem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin Słabiutko. 1 053 Opublikowano 17 Października 2022 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 17 Października 2022 (edytowane) -GT. - brak pozytywnej opinii wśród graczy. - oj tak, konfliktowy jesteś. - daj się troszkę poznać bardziej, wnieś coś miłego na serwer, niż tylko narzekanie i czepianie się o wszystko. Na ten moment jestem na nie. Edytowane 17 Października 2022 przez Słabiutko. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anusiak 871 Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 Podanie na ten moment odrzucam daj się poznać z lepszej strony graczom jak i administracji serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anusiak 871 Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi