Skocz do zawartości

Zablokowane [ZAŁATWIONE][Skarga] -gracz, admin, opiekun servera

pokoj
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój Nick: HACKERBESTE SKILLED oN

Nick Oskarżonego: na serverze był @ Słabiutko.  i @ BuszidoTHC   @   Legia.txt Nie wiem czy był ktoś inny

Powód: obraza gracza, Wyłączenie dmg gdy strzelam do przeciwnika. Robienie {spamowanie} mi ssami, które nic nie wnoszą. Bawienie się moim kosztem

Data: 15.10.22 około godziny 13:20 - 13:25

Dowód:  Rozpiszę akcje. Proszę o sprawdzenie logów servera kto się nim bawił . 

http://858261.node51.pukawka.pl/hltv-2210151313-de_dust2-1665832380-1665833580.zip

05:20 - obraza gracza

09:33 - strzał z AWP i 0 DMG

11:40 - do końca. Full auto w  chłopa x2 i 0 DMG

Dalej nie będę szukał bo to nawet żałosne nie jest. 

A te x15 SSy to mają mi folder zaśmiecać ?

Jak ktoś ma coś do mojej gry to macie odpowiednie działy na forum i tam możemy sobie dema oglądać lub ssy.

• +1 1
  • Rzyganko 1

Nie No hańba jak ona mogła ci dmg wyłączyć xdd. A tak serio chłopie wez rozpęd i walnij barana w ścianę jak może opiekun ci dmg wyłączyć? Czy ty masz rozum i godność człowieka?. Jeśli dostałeś wiecej niż 3x ssy to wtedy cię rozpisuje admin banujacy nie ma czegoś takiego jak specjalne pozbywanie się kogoś.

• kekw 1

tumblr_ny6fg15nhf1tf5enfo1_500.gif

8 minut temu, UnFriendly napisał:

Nie No hańba jak ona mogła ci dmg wyłączyć xdd. A tak serio chłopie wez rozpęd i walnij barana w ścianę jak może opiekun ci dmg wyłączyć? Czy ty masz rozum i godność człowieka?. Jeśli dostałeś wiecej niż 3x ssy to wtedy cię rozpisuje admin banujacy nie ma czegoś takiego jak specjalne pozbywanie się kogoś.

Wysłać Ci te ssy? Z podpisem CHeese :)  Wieć  prosze o sprawdzenie logow co dzialo sie na serverze 

image.png.ee62d43b6b60ff5ae976a8499c60abb8.png

Edytowane przez pokoj

• Junior Admin
Junior Admin

Mi to się nawet rozpisywać nie chce. 

Ssów jest tyle ponieważ - już tłumaczę. 

Robiąc Ci ssy - nie dostawałeś bana. Admin myslal, że błąd. Próbował robić ssy kolejne razy - i nie miałeś wgl bana. Więc, tłumacząc na Twój rozum , ssy miales robione bez BANA - zepsuty amx.  

Proszę, daj mi dowód, gdzie zostałeś obrażany jako gracz? Z tego co pamiętam, czepiales się że nie umiem zbanować typa, gdzie amx nadal był zepsuty i bany nie wchodziły XD 

Dobra, brak słów już. 

• kekw 1

IMG_20230119_071024.jpg

4 godziny temu, Słabiutko. napisał:

Próbował robić ssy kolejne razy - i nie miałeś wgl bana. Więc, tłumacząc na Twój rozum , ssy miales robione bez BANA - zepsuty amx. 

Nie zepsuty amxx tylko włączony new game

Co do skargi rozpatrzę to po 20 dzis jak wrócę z pracy zobacze demko i logi 

• Świety Mikołaj

Plugin sam wychwytuje i nadaje blokadę dmg gdy przekroczysz daną prędkość lub daną ilość zabójstw na sekundę. Plugin obecnie został wyłączony i kombinujemy nad tym, by działał sprawniej. Co do ss wyjaśniła @ Słabiutko.

Close. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie