pokoj 4 Opublikowano 15 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 Twój Nick: HACKERBESTE SKILLED oN Nick Oskarżonego: na serverze był @ Słabiutko. i @ BuszidoTHC @ Legia.txt Nie wiem czy był ktoś inny Powód: obraza gracza, Wyłączenie dmg gdy strzelam do przeciwnika. Robienie {spamowanie} mi ssami, które nic nie wnoszą. Bawienie się moim kosztem Data: 15.10.22 około godziny 13:20 - 13:25 Dowód: Rozpiszę akcje. Proszę o sprawdzenie logów servera kto się nim bawił . http://858261.node51.pukawka.pl/hltv-2210151313-de_dust2-1665832380-1665833580.zip 05:20 - obraza gracza 09:33 - strzał z AWP i 0 DMG 11:40 - do końca. Full auto w chłopa x2 i 0 DMG Dalej nie będę szukał bo to nawet żałosne nie jest. A te x15 SSy to mają mi folder zaśmiecać ? Jak ktoś ma coś do mojej gry to macie odpowiednie działy na forum i tam możemy sobie dema oglądać lub ssy. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoradnikJakBycSmieciem 128 Opublikowano 15 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 Nie No hańba jak ona mogła ci dmg wyłączyć xdd. A tak serio chłopie wez rozpęd i walnij barana w ścianę jak może opiekun ci dmg wyłączyć? Czy ty masz rozum i godność człowieka?. Jeśli dostałeś wiecej niż 3x ssy to wtedy cię rozpisuje admin banujacy nie ma czegoś takiego jak specjalne pozbywanie się kogoś. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pokoj 4 Opublikowano 15 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 (edytowane) 8 minut temu, UnFriendly napisał: Nie No hańba jak ona mogła ci dmg wyłączyć xdd. A tak serio chłopie wez rozpęd i walnij barana w ścianę jak może opiekun ci dmg wyłączyć? Czy ty masz rozum i godność człowieka?. Jeśli dostałeś wiecej niż 3x ssy to wtedy cię rozpisuje admin banujacy nie ma czegoś takiego jak specjalne pozbywanie się kogoś. Wysłać Ci te ssy? Z podpisem CHeese :) Wieć prosze o sprawdzenie logow co dzialo sie na serverze Edytowane 15 Października 2022 przez pokoj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin Słabiutko. 1 074 Opublikowano 15 Października 2022 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 Mi to się nawet rozpisywać nie chce. Ssów jest tyle ponieważ - już tłumaczę. Robiąc Ci ssy - nie dostawałeś bana. Admin myslal, że błąd. Próbował robić ssy kolejne razy - i nie miałeś wgl bana. Więc, tłumacząc na Twój rozum , ssy miales robione bez BANA - zepsuty amx. Proszę, daj mi dowód, gdzie zostałeś obrażany jako gracz? Z tego co pamiętam, czepiales się że nie umiem zbanować typa, gdzie amx nadal był zepsuty i bany nie wchodziły XD Dobra, brak słów już. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anusiak 880 Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 4 godziny temu, Słabiutko. napisał: Próbował robić ssy kolejne razy - i nie miałeś wgl bana. Więc, tłumacząc na Twój rozum , ssy miales robione bez BANA - zepsuty amx. Nie zepsuty amxx tylko włączony new game Co do skargi rozpatrzę to po 20 dzis jak wrócę z pracy zobacze demko i logi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świety Mikołaj SK Wahnsinn 326 Opublikowano 20 Października 2022 Świety Mikołaj Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 Plugin sam wychwytuje i nadaje blokadę dmg gdy przekroczysz daną prędkość lub daną ilość zabójstw na sekundę. Plugin obecnie został wyłączony i kombinujemy nad tym, by działał sprawniej. Co do ss wyjaśniła @ Słabiutko. Close. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świety Mikołaj SK Wahnsinn 326 Opublikowano 20 Października 2022 Świety Mikołaj Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi