Moon 33 Opublikowano 15 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 (edytowane) Twój Nick: r*cham was bez słuchawek Nick Oskarżonego: CałyJa (jak patrzę w bansie) Powód: Bezpodstawnie zostałem zbanowany z powodem "AB", oraz zanim dostałem tego perma, wywalił mnie 3 razy AFK, miałem staty 1/1/0. Mogę nawet Wam podać demko jak cała sytuacja wyglądała. Nie byłem na serwerze dłużej niż 3 minuty, a dostałem z góry perma. Gram na serwerze od ponad miesiąca, dogadywałem się z różnymi adminami, mam dobry kontakt z graczami. Jestem pozytywnie i nakręconym dobrze wariatem w grze z dystansem, ale to, co dzisiaj się wydarzyło, to przekroczyło moją cierpliwość. Data: 15.10.2022 r / godzina 11:05 Dowód: Mam tylko dowody z konsoli, jeżeli to na coś będzie przydatne. Edytowane 15 Października 2022 przez ruch4am was bez słuchawek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CałyJa 8 Opublikowano 15 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 Doszło do pomyłki z mojej strony Więc uważam skargę za słuszną ^^ Mógłbym się wytłumaczyć lecz brak mi wycinków z konsoli.. Proszę zamknąć temat i dać mi ostrzeżenie ^^ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin Słabiutko. 1 020 Opublikowano 15 Października 2022 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 Temat na pewno zostanie dzisiaj poruszony. Oczywiście @ CałyJa zostanie ukarany. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin Słabiutko. 1 020 Opublikowano 15 Października 2022 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi