Olka 590 Opublikowano 14 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 Imię: Olivia Wiek: 16 Dlaczego Ty?: Ponieważ, często mam czas i chciałabym spędzić go na nauczeniu się czegoś więcej w roli Redaktora FP. Posiadasz doświadczenie na stanowisku Redaktora FP?: Nie będę was okłamywać co do tego, nigdy nie miałam styczności z byciem Redaktorem FP, lecz chciałabym nauczyć się czegoś nowego. Naprawdę szybko się uczę i wydaje mi się że poradziłabym sobie pełniąc tą funkcje. Znajomość zasad (ortografii, gramatyki i interpunkcji): Ortografie mam w jednym paluszku, gramatykę i interpunkcje mogłabym ocenić na 8,5/10. Kontakt: Forum, Ts, Dc, Steam, Instagram, Facebook. 4 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliminator 1 762 Opublikowano 14 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 +Wiek + Aktywna na forum + Chce się zaangażować + Zawsze to jakaś pomoc na FB + Dodanie nowości na stronie + Rekrutacja jest otwarta +/- Nigdy nie miała owej rangi, ale każdemu trzeba dać szansę, tak jak to każdy otrzymuje 🙂 Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsVeR 206 Opublikowano 14 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 NA TAK +Wiek +Aktywność +Chęci +Zaangażowanie w życie forum/fp 1 Kontakt: Steam: Społeczność Steam :: AsVeR (steamcommunity.com) Discord: AsVeR#9055 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan2131 1 646 Opublikowano 14 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 Jestem na OP +Wiek +aktywność +dobra opinia -doświadczenie ale z czasem się nabierze +chęci +interpunkcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Typer 777 1 621 Opublikowano 15 Października 2022 Typer Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 na tak + brak redaktorow fp +/- aktywność - doświadczenie hvh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuszidoTHC 345 Opublikowano 15 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 na tak +aktywna +wiek +chęci +zaangazowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaze 674 Opublikowano 15 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 Na tak - FP leży totalnie więc fajnie jakby ktoś się tym zajął - Aktywność - Znajomość zasad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIP Papież Franciszek Nowy. 1 050 Opublikowano 16 Października 2022 VIP Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Okres próbny 2 tygodnie: + Wiek + Wspieranie FP + Chęć pomocy i rozwoju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mefistoo 870 Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Jestem na tak + chęć pomocy + wiek + aktywność na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anusiak 880 Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Na TAK: + przyda się pomoc + Potrzeba osoby na to stanowisko + aktywność na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLKES 278 Opublikowano 17 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2022 Zapraszam w celu ustalenia szczegółow 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hvh enjoyer 612 Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi