Kacpi 2 Opublikowano 13 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 Nick: **Kacpi*X!*AWP^MajsterESśśś Wiek: 18. Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie]: Nie posiadam, aczkolwiek adminowałem na różnych forach. Doświadczenie z amx [1-10]: Takie mocne sześć na dziesięć. Czas spędzony na serwerze (link do GT): GameTracker.com : Player Page for **Kacpi*X!*AWP^MajsterESśśś Nie rozumiem dlaczego mam tak małe gt ,ponieważ grałem bardzo dużo na serwerze i myślę ,że jestem dosyć znanym graczem. Link do steam (z grą cs 1.6): https://steamcommunity.com/profiles/76561199075447086/ Sprawny mikrofon [Tak/Nie]: Posiadam sprawny mikrofon. Składka [Tak/Nie]: Nie. Dlaczego Ty?: Wiem z czym wiąże się posiadanie rangi admin i jestem pewien, że bym sobie poradził. Jestem osobą pomocną, zdyscyplinowaną oraz na poważnie biorę pełnione przeze mnie funkcje. Uważam, że jak na swój wiek zachowuję się dojrzale, lubię sobie pożartować, pośmiać się. Sumiennie i starannie wykonuję swoje obowiązki. Mam sporo czasu, więc mogę przypilnować porządku na serwerze. Nie faworyzuję nikogo, jeżeli ktoś łamie regulamin otrzymuje ode mnie karę. Kontakt: Steam. Zapoznałeś się dokładnie z wymaganiami, regulaminem administratora serwera i spełniasz je w 100%? [Tak/Nie]: Owszem zapoznałem się. Spełniam wymagania w stu procentach. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urlop CwaniaK 791 Opublikowano 30 Października 2022 Urlop Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 @ Właściciel Serwera 1.6 [Only DD2 #2] @ Opiekun Serwera 1.6 [OnlyDD2 #2] Omae WA yowai. Naze yowai ka? Tarinai kara... nikushimi ga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Monster 293 Opublikowano 30 Października 2022 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi