GENERAL ALADEEN 146 Opublikowano 11 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 (edytowane) Twój nick: @ GENERAL ALADEEN Nick Oskarżonego: @ sxn2137 Powód Skargi: Swoje Chamskie docinki zostaw dla siebie. Jak ci się nudzi 1.5 Wszelkie przejawy chamstwa, braku kultury, fałszywych oszczerstw, szantażu, prześladowania, będą karane. 1.6 Zakazuje się obrażania, wyśmiewania oraz nękania innych użytkownikA Dowody: Edytowane 11 Października 2022 przez GENERAL ALADEEN 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piję Jacka na ławce 86 Opublikowano 11 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 Ja tu z twojej strony widzę brak kultury xd Jakie "ogłoszenie" taka odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GENERAL ALADEEN 146 Opublikowano 11 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 (edytowane) Godzinę temu, 1tappppppp napisał: Ja tu z twojej strony widzę brak kultury xd Jakie "ogłoszenie" taka odpowiedź Jak skarga Cię nie dotyczy to się nie wypowiadaj. Nie wnosisz nic do tematu. żegnam. Ps: Pozatym ogłoszenie w statusie to był mały żart. Edytowane 11 Października 2022 przez GENERAL ALADEEN 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świety Mikołaj SK Wahnsinn 311 Opublikowano 12 Października 2022 Świety Mikołaj Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 Dla mnie skarga jest komiczna, może zamiast szukać najmniejszego przewinienia, zacznijmy ze sobą żyć w zgodzie? Nie mam za co ukarać @ sxn2137 więc skargę odrzucam. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świety Mikołaj SK Wahnsinn 311 Opublikowano 12 Października 2022 Świety Mikołaj Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi