pokoj 4 Opublikowano 11 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 Nick: HACKERBESTE SKILLED oN STEAMID: STEAM_0:0:2798972 Serwer: dd2 Data zdarzenia: 11.10 Link do bana: http://psychobans.pl/amxbans/ban_list.php?bid=1643 Opis sytuacji: [AMXBans] Вы были забанены на этом сервере! [AMXBans] Вы можете подать апелляцию @ PsychaSiada.pl [AMXBans] Причина: 'aim + antyflash' [AMXBans] Продолжительность: 'навсегда' [AMXBans] Ваш SteamID: 'STEAM_0:0:2798972' [AMXBans] Ваш IP: [AMXBans] =============================================== savage (RADIO): Fire in the hole! sqn killed Czarny John with ak47 [ReasonKicker] ========================================== [ReasonKicker] Zostales wykopany przez admina [ReasonKicker] Powod: "wypierdalaj" [ReasonKicker] Jezeli uwazasz, ze kick byl bezpodstawny zglos to na PsychaSiada.pl [ReasonKicker] Pozdro od autora (byCZEK) [ReasonKicker] ========================================== @ Huntaaru "Wypierdalaj" to pisz sobie do kolegów z piaskownicy dziecko. Dostałeś 2 razy w głowę i hemoroidy bolą? Chce zobaczyć tego aima na demku + antyflash xD. PS. 3 lub 4 raz ssy.... CZEKAM na dobrą rozpiskę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huntaaru 389 Opublikowano 11 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 Dostałeś bana za perfidnego antyflasha, chętnie mogę posiedzieć nad demkiem jeśli będzie potrzeba Kicka z takim powodem dostałeś za samą perfidność używania tego, pół serwera w moment po wbiciu napisało mi z 4-5 krzywych akcji Twoich sprzed wbicia. 2 i ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pokoj 4 Opublikowano 11 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 3 minuty temu, Huntaaru napisał: Dostałeś bana za perfidnego antyflasha, chętnie mogę posiedzieć nad demkiem jeśli będzie potrzeba Kicka z takim powodem dostałeś za samą perfidność używania tego, pół serwera w moment po wbiciu napisało mi z 4-5 krzywych akcji Twoich sprzed wbicia. Tak więc czekam na demo. Dobrze, że decyzje podejmujesz jak ci ludzie płaczom xDD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realsxn; 276 Opublikowano 11 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 @ Huntaaru 24h na rozpiskę demka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huntaaru 389 Opublikowano 12 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 Dobra, przejrzałem demeczko 2x, zresztą nie tylko ja. Po dokładnym przejrzeniu może faktycznie niektóre akcje były na farta, popisałem z resztą na PW z w/w o tym. Także chylę czoła i przyznaję się do błędu bo ban poleciał na spontanie bo od razu po wbiciu miałem pierdyliard mess na u@ że pali się ten, tamten. Więc moje niedopatrzenie, może powinienem dłużej popatrzeć, sprawa chyba wyjaśniona, gracz do UB 1 i ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realsxn; 276 Opublikowano 12 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi