TheBoom 67 Opublikowano 10 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 (edytowane) Imię: Piotrek Wiek: 21 Doświadczenie: Miałem kiedyś rangę grafika na poprzednim forum, dość długo tym się nie zajmowałem, ale zajawka powróciła :) Dlaczego ty: Nie mam doświadczenia jako tako, aczkolwiek lubię pobawić się grafiką i sprawia mi to dużą satysfakcję. Ile czasu dziennie możesz poświęcić na forum: Na tyle ile praca mi pozwoli, aczkolwiek jeśli chodzi o jakieś zlecenia itp. będę oczywiście śledził na bieżąco :) Kontakt: mess/steam/snap/ig Twoje przykładowe prace (minimum 3): Grafika nr. 1 Grafika nr. 2 Grafika nr. 3 Grafika nr. 4 (mp4. Trzeba pobrać) Edytowane 10 Października 2022 przez TheBoom 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Aysza 362 Opublikowano 10 Października 2022 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 + wiek + jakoś pracy + chęci + kreatywność, pomysłowość Jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mefistoo 870 Opublikowano 10 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 Jestem na tak + chęci pomocy + prace ciekawe zwłaszcza 2 i 3 + wiek Życzę powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Calmedano 22 Opublikowano 11 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 Ode mnie też zielone światło + Prace ciekawe + Chęci + Wiek Na Tak Sate Sate Sate Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolidom 69 Opublikowano 11 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 Na Tak [+] Wiek [+] Fajne prace [+] Chęci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIP Papież Franciszek Nowy. 1 042 Opublikowano 11 Października 2022 VIP Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 Szansa się należy: + Wiek + Chęci + Prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliminator 1 762 Opublikowano 11 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 + Wiek + Estetyczne prace + Pełnił już ową rangę + Każdemu należy się szansa Jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator CwaniaK 812 Opublikowano 11 Października 2022 Administrator Administrator Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 Jestem na TAK + Chęć pomocy + Pełniłeś rolę grafika + Ciekawe prace Nowa twarz w dziale grafików napewno w jakimś stopniu odciąży obecnie jedynego grafika na forum, co jest bardzo dużym plusikiem. Powodzonka 1 Omae WA yowai. Naze yowai ka? Tarinai kara... nikushimi ga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GENERAL ALADEEN 146 Opublikowano 11 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 -/+ jak dla mnie prace są średnie I są do zniesienia. Tylko dwie mi się podobają z tych, co wrzuciłes - może jednak są dobre jak wyżej oceniają, a tylko ja mam takie zdanie kto wie ;). + Jakaś tam aktywność w zleceniach jest, ogólna aktywność na forum też jest wporządku. + Mało tutaj grafików, przydałby się jakiś nowy. + chęci, jak to napisałeś w podaniu, ale tak szczerze to liczyłem na coś bardziej kreatywniejszego w wypowiedzi Dlaczego ty. + raczej spełniasz wiekszosci wymagań, jak nie wszystkie. Czemu nie? Jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin Słabiutko. 1 053 Opublikowano 11 Października 2022 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 Ode mnie też masz na tak. Będziesz mi pomagał 😁 + Prace są +Chęci są + przyda się grafik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Typer 777 1 602 Opublikowano 11 Października 2022 Typer Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 Podanie przyjmuje. Zgłoś się po rangę w odpowiednim dziale. W razie pytań pisz do mnie w wiadomości prywatnej. // @ Administrator @ Junior Admin Jak możecie to dodajcie szablon z podaniem przyjętym i zamknijcie temat, ponieważ nie mam dostępu do funkcji moderacyjnych w tym dziale. 1 hvh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hvh enjoyer 612 Opublikowano 11 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi