PoradnikJakBycSmieciem 128 Opublikowano 10 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 Nick: @ UnFriendly Czego dotyczy propozycja: Zmian rang pokroju sponsor + ranga specjalna Co by wprowadziła: chęć kupna tego? Opis: Aktualne rangi zaprzeproszeniem chuja mają, jest to ranga forumowa a nie ma najważniejszych rzeczy typu usuwanie warnów. Proponuje całkowicie zmienić przywileje rang Sponsor i rangi specjalnej aby zachęcić ludzi do kupna tego. Nawet dodanie do sponsora usuwanie 1x warn na 30 dni do specjalnej 3x na 30 dni i cos jeszcze nie wiem, to akurat wymyślicie bo aktualne przywileje są niewarte swojej ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIP Mechu 11 Opublikowano 10 Października 2022 VIP Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 (edytowane) nikt nikogo nie zmusza do kupywania rang. wystarczy nie robic z siebie debila i robic dymow to sie warna nie dostanie. oczywiscie czasem kogos fantazja poniesie i jak dostanie sie warna to juz powinno dac do myslenia, ze trzeba cos w sobie zmienic. 1 zdjecie warna na 30 dni wystarczy. nie moze byc tak ze ktos ma hajs to czuje sie bezkarny i inaczej traktowany. pozdrawiam Edytowane 10 Października 2022 przez Mechu 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun Typerów Mistrz Yoda 1 024 Opublikowano 10 Października 2022 Opiekun Typerów Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 39 minut temu, UnFriendly napisał: usuwanie 1x warn na 30 dni do specjalnej 3x na 30 dni No chyba nie... 5 minut temu, Mechu napisał: nie moze byc tak ze ktos ma hajs to czuje sie bezkarny i inaczej traktowany. +1 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anusiak 858 Opublikowano 10 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 Powiem tak dużo tu będzie zależeć od użytkowników ponieważ to forum stoi dla was moja skromna opinia jest taka że nie warto dawać takie pole do popisu dla sponsora czy specjalnej rangi jeśli nie chcesz nie kupuj ja mam plan co do tych rang ale to później będzie wykonane. Co do twoich warnow na 30d osobiście jestem na nie bo to w takim razie będziekupno rangi na trollowanie masz już dosyć jest ze można wykupić warny więc no. Ale czekam na wypowiedź innych użytkowników 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anusiak 858 Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 Jak widać 0 odzew więc odrzucam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anusiak 858 Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi