KOŻUCHOVSKA FLIP SIGMA 1 443 Opublikowano 10 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 Siemanko! Poruszam temat Fanpage`a na Facebooku. Posty nie są dodawane, rozumiem brak redaktorów i chętnych do zajmowania się nim,ale warto może dać jakieś życie co? Kolejna sprawa Multiadmina nie ma chętnych na ts rangę, tylko stoi i czeka aż ktoś złoży podanie? I teraz pisałem do @ petuwertomarka aby w sklepiku organizować promocje raz w miesiącu, czyli przeceny na rangi,svipy itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turki geng 1 847 Opublikowano 10 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 (edytowane) 7 minut temu, papież 2137 napisał: rozumiem brak redaktorów i chętnych do zajmowania się nim otóż nie, jest redaktor FP @ Pumba :DD poza tym pytałem się już o to i żadnej konkretnej odpowiedzi nie dostałem https://psychasiada.pl/topic/2615-pytanie-do-redaktorow-fp-i-nie-tylko/#comment-20802 Edytowane 10 Października 2022 przez turki bot 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obi-Wan Kenobi 1 345 Opublikowano 10 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 Godzinę temu, papież 2137 napisał: Poruszam temat Fanpage`a FP mało kiedy mam wrażenie przynosi korzyści. Zwłaszcza gdy teraz jest era discord. :) Godzinę temu, papież 2137 napisał: Kolejna sprawa Multiadmina Może brak osoby kompetentnej? Godzinę temu, papież 2137 napisał: I teraz pisałem do @ petuwertomarka aby w sklepiku organizować promocje raz w miesiącu, czyli przeceny na rangi,svipy itp. Nie prośniej zrobić to wewnątrz Organizatorów i pw pogadać o tym z właścicielami? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi