VIP Papież Franciszek Nowy. 1 047 Opublikowano 10 Października 2022 VIP Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 Siemanko! Poruszam temat Fanpage`a na Facebooku. Posty nie są dodawane, rozumiem brak redaktorów i chętnych do zajmowania się nim,ale warto może dać jakieś życie co? Kolejna sprawa Multiadmina nie ma chętnych na ts rangę, tylko stoi i czeka aż ktoś złoży podanie? I teraz pisałem do @ petuwertomarka aby w sklepiku organizować promocje raz w miesiącu, czyli przeceny na rangi,svipy itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Typer 777 1 616 Opublikowano 10 Października 2022 Typer Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 (edytowane) 7 minut temu, papież 2137 napisał: rozumiem brak redaktorów i chętnych do zajmowania się nim otóż nie, jest redaktor FP @ Pumba :DD poza tym pytałem się już o to i żadnej konkretnej odpowiedzi nie dostałem https://psychasiada.pl/topic/2615-pytanie-do-redaktorow-fp-i-nie-tylko/#comment-20802 Edytowane 10 Października 2022 przez turki bot 1 hvh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun Typerów Mistrz Yoda 1 094 Opublikowano 10 Października 2022 Opiekun Typerów Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 Godzinę temu, papież 2137 napisał: Poruszam temat Fanpage`a FP mało kiedy mam wrażenie przynosi korzyści. Zwłaszcza gdy teraz jest era discord. :) Godzinę temu, papież 2137 napisał: Kolejna sprawa Multiadmina Może brak osoby kompetentnej? Godzinę temu, papież 2137 napisał: I teraz pisałem do @ petuwertomarka aby w sklepiku organizować promocje raz w miesiącu, czyli przeceny na rangi,svipy itp. Nie prośniej zrobić to wewnątrz Organizatorów i pw pogadać o tym z właścicielami? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anusiak 880 Opublikowano 28 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 Co do FP trzeba znaleźć osobę która by chciała owa funkcje pełnić bo nie jest to zadanie proste niby jakieś posty wrzucać ale też żeby to jakoś wyglądało. M@ - tu musi być osoba bardzo aktywną i ogarniać większość trybów gry Co do sklepu to jest to planowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anusiak 880 Opublikowano 28 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi