ZłyKrólツ 1 Opublikowano 8 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 Nick: ZłyKrólツ#1145 STEAMID: STEAM_0:0:487676625 Serwer: DD2 #2 Data zdarzenia: 08.10.2022 - 21:56 Link do bana: http://armagedon.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=1219 spoko, że serwer podpięty pod zły bans Opis sytuacji: Nie ma w regulaminie, że nie można stref robić! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliminator 1 762 Opublikowano 8 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 (edytowane) @ Monster Nie masz podpiętego bansa do naszego. Wyjaśnij sytuację. //// " Robienie podwójnego skoku i klepanie stref co wiąże się z nienaturalnym przyśpieszaniem". Według mnie powinno być zmienione na coś w stylu --> "Zakaz przedłużania szybkości uzyskanej spadochronem". W jasny sposób wyjaśniłoby to. Edytowane 8 Października 2022 przez Oro Koroner 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maupa 4 Opublikowano 8 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 (edytowane) 23. Zakaz używania SGS / GS. Gra w nienaturalny sposób, Robienie podwójnego skoku i klepanie stref co wiąże się z nienaturalnym przyśpieszaniem. SGS działa tak samo tylko że trzeba się odbijać jak na deathrun Tutaj zamiast tego mozna 2 razy podskoczyc i zasada stref ta sama. Tym bardziej ze to serwer Klasyk DD2 a nie Deathrun. Graczom nie podoba się taka gra przeciwnika który teoretycznie powinien dobiegać dopiero do np do Gali a jest już na jej końcu. Dla Mnie podchodzi to pod ten podpunkt.. a najlepiej to poprawić i dodać punkt w regulaminie co do tego. Ale chętnie dam się innym wypowiedzieć. Edytowane 8 Października 2022 przez Maupa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZłyKrólツ 1 Opublikowano 8 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 (edytowane) Ten regulamin jest do tego serwer z tego co pisze, nie ma tu nic o strefach Edytowane 8 Października 2022 przez ZłyKrólツ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maupa 4 Opublikowano 9 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 (edytowane) 1.3. Całkowity zakaz gry na wspomagaczach (wh, aim, sh itd.) oraz używania/grania na GSJ, SGS, BGS, DoubleDuck itd. [Ban na zawsze] 1.10. Zakazuje się wykorzystywania i rozpowszechniania bugów na swoją korzyść itd. [Ban na zawsze] Demo: https://o30a.hltv.org.pl/srv72637/HLTV-2210082153-de_dust2.dem.zip Pierwsze 3 Minuty bez rozpisywania demka z Mojej strony, proszę obejrzeć na upartego uczepiłbym się także brakiem rozrzutu przy strzelaniu (No Recoil) Edytowane 9 Października 2022 przez Maupa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliminator 1 762 Opublikowano 9 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 (edytowane) Oglądałem to hltv do 4 minuty. Powiem tak - aż przykro patrzeć, że gracz dostał perma. Gracz nie złamał regulaminu, należy się UB @ Monster , a adminów poduczyć. /// @ Maupa A gdzie on tam się rozpędzał czy coś podobnego, aby dostać za to perma? Że użył spacji i od czasu do czasu zrobił małe strefy na długości 2 metrów i za to perm? Edytowane 9 Października 2022 przez Oro Koroner 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maupa 4 Opublikowano 9 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 4 minuty temu, Oro Koroner napisał: Oglądałem to hltv do 4 minuty. Powiem tak - aż przykro patrzeć, że gracz dostał perma. Gracz nie złamał regulaminu, należy się UB @ Monster , a adminów poduczyć. Co Ci Mówi ten podpunkt ?! 1.3. Całkowity zakaz gry na wspomagaczach (wh, aim, sh itd.) oraz używania/grania na GSJ, SGS, BGS, DoubleDuck itd. [Ban na zawsze] 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Monster 293 Opublikowano 9 Października 2022 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 1.3. Regulamin mówi jasno zakaz używania jakich kolwiek używania wspomagaczych. Przecież nie będę wypisywać wszystkich pokolei jakie są tylko te najważniejsze i te które najczęściej są używane , jeżeli nie potraficie czytać ze zrozumieniem powinieneś się poduczyć jeszcze dużo @ Oro Koroner bo jako UBT powinieneś to wiedzieć a mam wrażenie że nie wiesz o połowie wspomagaczy, nie będę przecież wypisywał każdego pokolei typu ( leis, hax-cfg itp) bo to masakra… dlatego są wypisane najważniejsze lecz dla waszego spokoju dopisze skrypty jeżeli nie wiecie ze to też są wspomagacze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maupa 4 Opublikowano 9 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 42 minuty temu, Oro Koroner napisał: Oglądałem to hltv do 4 minuty. Powiem tak - aż przykro patrzeć, że gracz dostał perma. Gracz nie złamał regulaminu, należy się UB @ Monster , a adminów poduczyć. /// @ Maupa A gdzie on tam się rozpędzał czy coś podobnego, aby dostać za to perma? Że użył spacji i od czasu do czasu zrobił małe strefy na długości 2 metrów i za to perm? https://o30a.hltv.org.pl/srv72637/HLTV-2210082139-de_dust2.dem.zip 02:05 Gala Rozpędzony +2 sekundy 03:10 Gala Rozpędzony +2 sekundy 03:25 Długa https://o30a.hltv.org.pl/srv72637/HLTV-2210082119-de_dust2.dem.zip 07:41 Z TT na długą 08:55 Z TT na długą w tym przypadku widac ewidentnie jak wyprzedza kolege z drużyny 09:30 To Samo 10:27 Powtórka 11:15 z TT na długą 12:05 z TT na długą róznica taka że z ct powinien zdązyć dobiec na narożnik długiej a tt powinien być dopiero na końcu anarchii 14:30 Z tt na Górny trup 16:55 Najlepszy Przykład :) 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliminator 1 762 Opublikowano 9 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 (edytowane) https://o30a.hltv.org.pl/srv72637/HLTV-2210082119-de_dust2.dem.zip @ lolidom 00:51:79 01:50:97 03:18:30 04:54:40 13:45:40 https://o30a.hltv.org.pl/srv72637/HLTV-2210082119-de_dust2.dem.zip @ Maupa 01:51:75 18:35:45 Na danym HLTV wszystko teraz jest jasne. ZłyKrół https://o30a.hltv.org.pl/srv72637/HLTV-2210082119-de_dust2.dem.zip 07:41 +B 08:55 +B 09:30 +B 10:27 +B 11:15 +B 12:05 +B 14:30 +B 16:55 +B 1.3. Całkowity zakaz gry na wspomagaczach (wh,aim,sh,itd.) oraz używania/grania na GSJ,SGS,BGS,DoubleDuck itd. [Ban na zawsze]. @ Monster Czyli inni powinni też dostać na to wychodzi. Edytowane 9 Października 2022 przez Oro Koroner 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maupa 4 Opublikowano 9 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 (edytowane) Nie przyśpieszam jak widać na demku. i stref nie wykonuję bo nie klikam A, D na zmianę. Rozróżniam graczy którzy latają bez przyśpieszania a którzy robią strefy i pół mapy przelatuje na uzyskanej prędkości i też nie wszystkich banuje . Pana Złego Króla obserwowałem i widziałem co się dzieje tymbardziej że notorycznie to robi. Gracze także sie skarżyli na Niego Pozdrawiam A Lolidom Niech sie sam wypowie bo widziałem demko Niech inny Administrator się wypowie bo nie chce ingerować Edytowane 9 Października 2022 przez Maupa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Monster 293 Opublikowano 9 Października 2022 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 30 minut temu, Oro Koroner napisał: https://o30a.hltv.org.pl/srv72637/HLTV-2210082119-de_dust2.dem.zip @ lolidom 00:51:79 01:50:97 03:18:30 04:54:40 13:45:40 https://o30a.hltv.org.pl/srv72637/HLTV-2210082119-de_dust2.dem.zip @ Maupa 01:51:75 18:35:45 Na danym HLTV wszystko teraz jest jasne. ZłyKrół https://o30a.hltv.org.pl/srv72637/HLTV-2210082119-de_dust2.dem.zip 07:41 +B 08:55 +B 09:30 +B 10:27 +B 11:15 +B 12:05 +B 14:30 +B 16:55 +B 1.3. Całkowity zakaz gry na wspomagaczach (wh,aim,sh,itd.) oraz używania/grania na GSJ,SGS,BGS,DoubleDuck itd. [Ban na zawsze]. @ Monster Czyli inni powinni też dostać na to wychodzi. Nie widziałem demek bo jestem na tel wiec tutaj się nie wypowiem, lecz jeżeli chodzi o to że robią strefy notorycznie to uważam że ban jest słuszny z regulaminem ja banowałem na 1h za strefy z myślą że się nauczy ale jak widać nie przynosi to efektu… raz dostał o de mnie bana , teraz drugi raz skoro nie potrafi się nauczyć to jest DD2 a nie DT ;-) 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoradnikJakBycSmieciem 128 Opublikowano 9 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 Wszystko fajnie ale kurwa banować za strefy? bo ktoś umie to robić jeśli nie chcesz aby ktoś to robił to usuń 2 skoki / spadochron zaraz zaczniecie banować bo ktoś kurde kucnął. Pierwszy raz przeczytałem cały regulamin i nic nie ma na temat stref że jest zakaz, po od kiedy strefy to wspomagacz? Jeśli ktoś grywał dużo na DR/SURF/JB to potrafi to robić na każdym dd2 gdzie jest spadochron oraz 2 skoki jest to adekwatne że ktoś to będzie robił. Jak chcesz banować za strefy to se dodaj to do regulaminu. Powód bana "Strefy" co jak co ale dla mnie jest to yebany prank banować za takie coś jak ci przeszkadza dany gracz to go zbanuj na swoim serwerze i tyle masz takie prawo jak własciciel ale przez addbana a nie dajesz mu bana na całą sieć tyle ode mnie. Jak tak dalej będzie to bany będą bo obrócisz się w nie tę stronę w powietrzu. Kolejna rzecz polecam nauczyć adminów ( jak i pewnie właścicieli ) co to są gsy/gsy/sgj bo po danych odpowiedziach widzę, że coś średnio u nich z znajomością danych pojęć 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AntyCheat CS 1.6 Akukuuu 70 Opublikowano 9 Października 2022 AntyCheat CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 @ Monster @ Maupa powinniście znać regulamin "Nieznajomość regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania! ", "Powód bana: Strefy". @ Monster powinieneś zrozumieć, że ban jest nie słuszny, ponieważ gracz dostał bana za strefy co jest w 100% legalne, @ Maupa ty piszesz o SGS/GSJ gdzie jest powód bana: strefy, a strefy i sgs to nie jest to samo więc ... Według mnie ban jest nie do przyjęcia i @ ZłyKrólツ powinien dostać UB. @ Maupa oto twój cytat: "1.3. Całkowity zakaz gry na wspomagaczach (wh, aim, sh itd.) oraz używania/grania na GSJ, SGS, BGS, DoubleDuck itd. [Ban na zawsze]" oraz "1.10. Zakazuje się wykorzystywania i rozpowszechniania bugów na swoją korzyść itd. [Ban na zawsze]". Strefy to nie jest nic nielegalnego więc UB musi być. Strefy każdy może się nauczyć to nic trudnego. Pozdrawiam Akukuuu 1 @ Troll : "Kazdy zaslogoje na 2 szanse" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maupa 4 Opublikowano 9 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 (edytowane) 34 minuty temu, UnFriendly napisał: Wszystko fajnie ale kurwa banować za strefy? bo ktoś umie to robić jeśli nie chcesz aby ktoś to robił to usuń 2 skoki / spadochron zaraz zaczniecie banować bo ktoś kurde kucnął. Pierwszy raz przeczytałem cały regulamin i nic nie ma na temat stref że jest zakaz, po od kiedy strefy to wspomagacz? Jeśli ktoś grywał dużo na DR/SURF/JB to potrafi to robić na każdym dd2 gdzie jest spadochron oraz 2 skoki jest to adekwatne że ktoś to będzie robił. Jak chcesz banować za strefy to se dodaj to do regulaminu. Powód bana "Strefy" co jak co ale dla mnie jest to yebany prank banować za takie coś jak ci przeszkadza dany gracz to go zbanuj na swoim serwerze i tyle masz takie prawo jak własciciel ale przez addbana a nie dajesz mu bana na całą sieć tyle ode mnie. Jak tak dalej będzie to bany będą bo obrócisz się w nie tę stronę w powietrzu. Kolejna rzecz polecam nauczyć adminów ( jak i pewnie właścicieli ) co to są gsy/gsy/sgj bo po danych odpowiedziach widzę, że coś średnio u nich z znajomością danych pojęć Weź się nie pluj. Napisałem że to to samo co sgs bo tam też strefy robisz tyle że zamiast się odbijać od ziemi to nakurwia to w powietrzu . Gsj wygląda jak to co robił król 1.3. Całkowity zakaz gry na wspomagaczach (wh, aim, sh itd.) oraz używania/grania na GSJ, SGS, BGS, DoubleDuck itd. [Ban na zawsze] I Nie wspomagacz tylko druga część podpunktu, czytaj ze zrozumieniem. Chcesz to pobinduje Sobie config tak że będę całą mapę latał na dd2 #1 i nie zbanuje Mnie bo tak ma być i koniec Bindy też nie są nielegalne więc mogę śmiało tak zrobić. Zastanów się jak powinien wyglądać klasyk dd2 spadochron jest dodatkiem do vipa i tak ma być dlatego został stworzony regulamin. Edytowane 9 Października 2022 przez Maupa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prudziak 96 Opublikowano 9 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 jak wam tak przeszkadza ze ktos robi strefy chociaz nie ma nic o tym w regulaminie to ustawcie aa na 1 i usuncie dodatkowy skok, beka z was troche skoro jakis leb mowi takie cos, widac 0 pojecia XD! Godzinę temu, Maupa napisał: Napisałem że to to samo co sgs bo tam też strefy robisz tyle że zamiast się odbijać od ziemi to nakurwia to w powietrzu . Gsj wygląda jak to co robił król 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maupa 4 Opublikowano 9 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 Beka ? To teraZ napisz jaką konkretną nazwę ma takie skakanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Monster 293 Opublikowano 9 Października 2022 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 Dokładałem pkt. do regulaminu żebyście zrozumieli skoro nie rozumiecie słowa „wspomagaczych„ gracz otrzyma UB. pozdrawiam @ Monster 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliminator 1 762 Opublikowano 9 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi