Opiekun Typerów Mistrz Yoda 1 107 Opublikowano 8 Października 2022 Opiekun Typerów Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 Nick: @ 𝓓𝓪𝓻𝓽𝓱 𝓥𝓪𝓭𝓮𝓻 Ranga z której rezygnujesz: @ Organizator Powód rezygnacji: Początek studiów, brak czasu/chęci, niskie zainteresowanie prowadzonymi konkursami.. Zajmę się swoimi sprawami, a nie oczernianiem innych :* Po kolei Psycho kulki - Lotto. Prowadziłem tą serie przez 4 miesiące i zawsze, ale to zawsze ktoś trafiał co najmniej 3 liczby. Nie było zatem proste to odpowiednio wylosować. Może znajdzie się chętny, aby to kontynuować, z tego co wem @ papież 2137 miał kiedyś na to pomysł. 1 z 10. Zainteresowanie było chwilowe, wśród zainteresowanych też była lekka krytyka. Pomimo to dziękuję za te 2 - 3 odcinki konkursu wszystkim Psycho zagadki na sb. Przyznaje jest to mój niewypał, głównie czasowy, ale w momencie rezygnacji z tego oddałem, dostęp do konta innym @ Organizator i cisza, no trochę słabo wyszło, ale cóż. Turniej piłki nożnej. Ojj włożyłem w ten pomysł sporo czasu i chęci, a zgłosiła się 1 drużyna chyba. Ten konkurs zabolał najbardziej, ale cóż.. Powrót do szkoły 2022. Na prośbę jednego z użytkowników i co? i marne zainteresowanie... :/ Gra w ciemno Będę, to kontynuował, chociaż liczyłem na większe "WoW", ale cóż zrobić. 3 kandydatów jest, więc tak, jak pisałem @ petuwertomarka 1 raz na 2-tygodnie znajdę czas poprowadzić ową serię. :) Dziękuje za zainteresowanie!!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hvh enjoyer 612 Opublikowano 8 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 Dzięki za wszystko! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hvh enjoyer 612 Opublikowano 8 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi