ksawciopawcio 3 Opublikowano 8 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 Nick: oinuJ STEAMID: STEAM_0:0:606234589 Serwer: 145.239.16.114:27015 Data zdarzenia: 08.10.2020/ 18:14 Link do bana: Nie ma w amxbans nwm czemu już mi nie chodzi o sciągnięcie tej 1h bana tylko aby admin który nadał bana się wypowiedział Opis sytuacji: Wbiłem na serwer pograć ze znajomym, zagrałem może 2 rundki i ban za sgs/gs/duck?? Niekompetencja na na najwzyszym poziomie jak można pomylić sgs od stref w powietrzu jeszcze takich se bo łapa nie rozgrzana... Gdzie jest admin kiedy ktoś używa sgs? Nie lepiej zbanować kogoś za strefy. W dodatku admin na luzie gada sobie na specate z innym graczem że ten i ten gracz coś ma i wcześniej wchodził przez ns, brawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliminator 1 762 Opublikowano 8 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 Z tego co wiem, to opiekun serwera Only DD2 pomylił na liście osobę (zamiast inną, przypadkiem kliknął Ciebie). Od razu napisał on do nas, abyś został odbanowany. Temat został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliminator 1 762 Opublikowano 8 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi