Koneser Analu 2 Opublikowano 8 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 Nick: Koneser Analu Wiek: 21 Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie]:Nie, lecz miałem dosyć długi czas na innej sieci Doświadczenie z amx [1-10]: 2-4 ( taki niski poziom z przyczyn 2 letniej przerwy od CS'a) Czas spędzony na serwerze (link do GT):GameTracker.com : Player Page for Koneser Analu (jestem nowy na waszej sieci) Link do steam (z grą cs 1.6):Społeczność Steam :: Google>Grafika>Zgorzel Fourniera (steamcommunity.com) Sprawny mikrofon [Tak/Nie]: Tak Składka [Tak/Nie]: 20zł nie zbiednieje :p Dlaczego Ty?: Wydaje mi się, że mógłbym wspomóc serwer, oczyszczając go z osób używających cheaty. Nie jestem konfliktowy, tak więc z graczami raczej 0 spin. Wszystko zależy tylko i wyłącznie od was, czy zostanę adminem czy nie :) Pozdrawiam serdecznie Kontakt: fb/steam/dc Zapoznałeś się dokładnie z wymaganiami, regulaminem administratora serwera i spełniasz je w 100%? [Tak/Nie]: Tak 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan2131 1 576 Opublikowano 28 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 NA OP +Wiek +doświadczenie -amx +mikro +steam +składka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolidom 69 Opublikowano 29 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 (edytowane) NA TAK [+] Steam i GT [-] AMX [+] Kultura [+] Wiek @ Korbol95 ?? @ Monster decyzja??? Edytowane 11 Listopada 2022 przez lolidom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urlop CwaniaK 791 Opublikowano 30 Października 2022 Urlop Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 @ Właściciel Serwera 1.6 [Only DD2 #2] @ Opiekun Serwera 1.6 [OnlyDD2 #2] 1 Omae WA yowai. Naze yowai ka? Tarinai kara... nikushimi ga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korbol95 63 Opublikowano 11 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2022 Jestem na TAK narazie na czas próbny Odezwij się do mnie lub do @ Monster i załatwimy resztę spraw. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korbol95 63 Opublikowano 11 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi