Skocz do zawartości

Zablokowane [PRZYJĘTA]Skarga na Unfriendly (ala immunitet)

p00f
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: @ Oshee

Nick Oskarżonego: @ UnFriendly

Powód Skargi: Pokazanie się z jak "najlepszej" strony, immmunitet jaki posiada jest wręcz nie do zbagatelizowania. Chciałbym oznajmić, że skarga nie jest tylko ode mnie ale także od osób z chatu oraz pewnych osób z administracji forum. Dlaczego "znów" piszę skargę? Tym razem powód jest znany nie tylko dla UBT 1.6 ale i ludzi, którzy cierpią.

Jak to jest, że chatbox i forum ma zasady, a ktoś od tak łamie je? Mamy pieniążki = mamy immunitet? Raz tak jedna osoba tu pokazała i znikła z forum. Ja rozumiem można wspomagać sieć, donate na forum, akcje partnerskie, ale żeby pieniądze miały władzę nad innymi? Ekhem coś tu jest nie tak, czyż nie? 

Sprawa kolejna

Cheatowanie na NASZYCH serwerach Sieci, rozpiska UBT.

To jak to w końcu jest? Chciałbym też, by @  shining star się wypowiedział gdyż to on rozpisywał demko owego oskarżonego oraz niech wypowie się też @ Słabiutko.  jeśli zdoła oczywiście na temat "immunitetu".

WIdziałem kary od @ Maniek wczoraj też ostrzeżenie, ale to co, czyli mamy taką osobę trzymać i może dalej robić to co robi?

Chciałbym, by wypowiedziały się wszystkie osoby, które mają to lub podzielone zdanie o tej osobie.

Dowody: 

- Archiwum Chatbox

- Rozpiska

- Świadkowie

• Lubie to ! 1
  • kekw 3

Lubisz pić Oshee? Patrz ten klub jest dla Ciebie!

KLIK

A kitku lubisz?

KLIK

image.jpeg

Wczoraj poruszyłam ten temat z chłopakami. Nie robię tego na złość unfriendly, ale dla dobra użytkowników, czy też nowych użytkowników którzy przyjdą. Widzę dużo osób, które piszą kilka brzydkich słów, dostają przerwę na czacie, a jeśli chodzi o Sebastiana - nie widziałam do tej pory kary. 

Również sytuacja - wyzywanie się z wyższymi ( niby dla zabawy / koledzy) ok. Ale przychodzi użytkownik, widzi taka sytuację i myśli, no Oni na luzie piszą, wyzywaja się to pewnie wszyscy mogą, a tu zdziwko, bo reakcje są inne. Ja rozumiem, że się lubicie, kochacie. Ale trzymacie kulturę, to trzymajcie ja do końca i u wszystkich. Słowa ' proszę o spokoj ' jakoś nie działa. Wchodząc na czat i widząc jak takie rzeczy się dzieją, to aż się odechciewa. Uszczypliwości i dop****lanie też na grubym poziomie jest.  Albo wszyscy, albo nikt. Szanujmy sie, jeśli mamy coś tu tworzyć. 

:) 

• Lubie to ! 1
  • LOVE <3 2
  • Mistrzostwo 1

Bankomat ma dużo do powiedzenia? Oj, nie pierwsza i nie ostatnia sieć na której się to dzieje. 

Wpuszczenie takiego gracza na serwer to jak plucie innym graczom w twarz, a w szczególności osoby co rozpisała to demo i ubt którzy dali werdykt.

Z drugiej strony w sumie niczego innego się nie spodziewałem; tutaj często coś jest odpierdalane.

Przez Wahnsinn,

Spodziewałem się coś merytoryczniejszego od Ciebie, aniżeli szkalowanie popierające brakiem wiedzy. W sumie co mogłem wymagać od trolla.

• Lubie to ! 1
  • +1 2
  • BAN ! 1

• Administrator
Administrator

6 godzin temu, piz napisał:

Wpuszczenie takiego gracza na serwer

ta osoba nie ma wstępu na serwer XD

po 2 nikt nie jest traktowany od górnie czy z "Immunitetem" jak to nazwał oshee

nie zgłaszacie kogoś to nie będzie reakcji proste, wszyscy mają swoje prywatne życie nie tylko forum w głowie czy patrzenie na chatbox/historię chatboxa czy napewno nikt nie napisał "Ku*wo"

• Lubie to ! 2

18 godzin temu, BoxdeL napisał:

nie zgłaszacie kogoś to nie będzie reakcji proste, wszyscy mają swoje prywatne życie nie tylko forum w głowie czy patrzenie na chatbox/historię chatboxa czy napewno nikt nie napisał "Ku*wo"

Tutaj @ BoxdeL  bardzo dobrze to skomentował. 
Nie zgłaszacie postów, a potem macie żalę. Skomentuje również zgłaszanie mi na PW, bardzo prawdopodobne  jest, ze otrzymałbym zaraz po tym poście wiadomość typu. ale zgłaszałem Ci na PW. 
Więc dla prostego przykładu. Od czwartku, powiedzmy już od piątku 2 w nocy wyjechałem w delegację, wróciłem dopiero dnia dzisiejszego. Nie było mnie dobre 2 dni. Wszystkie zgłoszenia które są wysyłane do mnie na PW czy forum czy Messenger są nieodczytywane. Jestem w pracy, jestem zajęty, po prostu nie ma mnie 2 dni. Gdyby zostało to zgłoszone tak jak powinno,  zająłby się tym inny członek administracji. 
Dodatkowo pozwoliłem sobie przejrzeć zgłoszenia,  Tylko 2 zgłoszenia. Skoro dany użytkownik tak rozrabia, tych zgłoszeń powinno być więcej.

2. Ban na serwerze, a ban na sieci. 

http://psychobans.pl/amxbans/ban_list.php?bid=818  ------------> widzę gracz dalej jest zbanowany.
Kontynuując, przez te parę lat przebywałem na różnych sieciach. Bardzo niespotykane jest dodawanie bana na forum  za chetowanie na jakimś serwerze. 
My również takiej polityki nie prowadzimy. 

3. 

W dniu 8.10.2022 o 10:36, Oshee napisał:

Dowody: 

- Archiwum Chatbox

I ja teraz mam przeglądać wszystkie posty, całego czatboxa, bo tobie się nie chciało podać tematów lub czasówek. Sam wiesz jak to działa. Sam działasz w sposób ze ktoś Ci podaje coś do weryfikacji, więc miło by było gdybyś sam też to zrobił. 

Podsumowanie.

Biorąc pod uwagę wypowiedz @ Słabiutko.  i to co sam wygrzebałem na chatboxie.

@ UnFriendly  zostaje ukarany blokadą na chatbox na okres 72h. 

Sugestie:
Wszystkie treści  użytkowników  które zostają zgłoszone poprzez forum są rozpatrywane Szybciej. 

2EL8s4N.png

• Dzięki ! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie