Moderator Monster 293 Opublikowano 8 Października 2022 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 Twój nick: Monster Nick Oskarżonego: Maniek Powód Skargi: (Nadużywanie rangi / czepianie się?) Człowiek rozmawia z innym użytkownikiem przychodzi nie wiadomo skąd o to ten koleś i boom wywala jakby nie wiem kim był… nie powinien się w ogóle wpierniczyć miedzy wódkę a zakąskę , tymbardziej że rozmowa była bez wulgaryzmu itd : ) , jeżeli kogoś ponoszą emocje nie powinien pełnić funkcji, zwłaszcza gdy widać jak ludzie piszą na tym czatboxie i nic a gdy ja prowadzę konwersacje z kimś to zaraz wywala , to chyba jest coś nie tak? Jeżeli ta osoba nie zostanie odpowiednio ukarana opinia zostanie negatywna wystawiona na csseti u Alexa 🤷 przykro mi bardzo gdyż to on mi polecał przejść tu , pozdrawiam. Dowody: blokada czatu, wiec nie było sensu robić screena.. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śledzik 61 Opublikowano 8 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 Przez blaze, 8 Października 2022 Bezsensowny post, który nic nie wnosi do tematu +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anusiak 858 Opublikowano 8 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 @ Maniek ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Monster 293 Opublikowano 9 Października 2022 Moderator Autor Moderator Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 Skarga powinna być rozpatrzona w ciągu 24h tak samo jak UBT rozpatrywane są , gdyż człowiek z rangą wyżej nie różni sie niczym od użytkownika i funkcjonuje ns takiej samej zasadzie jak każdy inny użytkownik z uwaga taka że ma przywilej tylko :-) u mnie na forum nie było znaczenia czy to znajomy czy brat jeśli wina była kara była :-) wiec proszę o wyjaśnienie tego @ RIDE! @ Wahnsinn @ BoxdeL Przez POLKES, 9 Października 2022 Mamy do 72h na weryfikacje skargi. Więc na spokojnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLKES 278 Opublikowano 9 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 @ Maniek Masz czas do 22.00 na wypowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeadAdmin Maniek 368 Opublikowano 9 Października 2022 HeadAdmin HeadAdmin Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 Nie pierwsza sytuacja z Tobą jak dostajesz blokade na chstboxa @ Monster jak szydzisz z ludzi jaki to ty mi jesteś oligarcha, bogacz itd.. Nie wspomne o wyzwiskach w moja strone na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Monster 293 Opublikowano 9 Października 2022 Moderator Autor Moderator Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 25 minut temu, Maniek napisał: Nie pierwsza sytuacja z Tobą jak dostajesz blokade na chstboxa @ Monster jak szydzisz z ludzi jaki to ty mi jesteś oligarcha, bogacz itd.. Nie wspomne o wyzwiskach w moja strone na PW Pw to jest pw, a nie czatbox co jest różnicą i załatwiam sprawy prov gdzie nikt tego nie widzi p.s warszawiak to nie obraza dla mnie to norma. po drugie.. jest dużo więcej osób którzy cały czas jadą wulgaryzmem i nikt nic z tym nie robi cały czas widzę są na czatboxie, dostają tylko słowne upomnienie i dalej to samo zero reakcji a gdy ja powiedziałem raz czy dwa to zaraz dostałem bloka.. hallo ogarni może się.. nie będę wymieniał nickow bo nie skarżę się tak jak co niektórzy gdy mam problem. i co ja napisałem takiego na tym czatboxie? Że pojechał mi na rodziców to odpowiedziałem mu proste.. na mnie może gadać ale nie życzę sobie aby ktoś rodziców mi obrażał ;-) -morda - zasrany tylko tyle jest z wyzwisk moich.. naprawdę bardzo wulgarne z porównaniu z tym jak inni tutaj piszą , a co do Ciebie to ze mając rangę nie trzeba się wywyższać bo i bez rangi można dużo więcej osiągnąć i zrobić to samo praktycznie co administrator czy właściciel wystarcza same chęci , ranga to tak naprawdę tylko przywilej nic więcej. a co do wcześniejszej blokady to tez dałeś mi za warszawiaka 🤷. pozdrawiam. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anusiak 858 Opublikowano 9 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 1 godzinę temu, Monster napisał: a co do wcześniejszej blokady to tez dałeś mi za warszawiaka 🤷. trzeba było pisać skargę jeśli ktoś ci obraża rodziców to zgłoś ową wiadomość klawiszem po prawej stronie 3 kropki klikasz a potem zgłoś po czym dodajesz notkę dlaczego zgłaszasz Nie wiem gdzie widzisz błąd Mańka bardzo dobrze zareagował dał ostrzeżenie słowne po czym dalej prowokowałeś więc dostałeś blokadę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anusiak 858 Opublikowano 9 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi