Skocz do zawartości

Zablokowane [ODRZUCONA]Skarga na Maniek

Monster
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderator
Moderator

Twój nick: Monster

Nick Oskarżonego: Maniek

Powód Skargi:  (Nadużywanie rangi / czepianie się?) Człowiek rozmawia z innym użytkownikiem przychodzi nie wiadomo skąd o to ten koleś i boom wywala jakby nie wiem kim był… nie powinien się w ogóle wpierniczyć miedzy wódkę a zakąskę , tymbardziej że rozmowa była bez wulgaryzmu itd : ) , jeżeli kogoś ponoszą emocje nie powinien pełnić funkcji, zwłaszcza gdy widać jak ludzie piszą na tym czatboxie i nic a gdy ja prowadzę konwersacje z kimś to zaraz wywala , to chyba jest coś nie tak? Jeżeli ta osoba nie zostanie odpowiednio ukarana opinia zostanie negatywna wystawiona na csseti u Alexa 🤷 przykro mi bardzo gdyż to on mi polecał przejść tu , pozdrawiam.

Dowody:  blokada czatu, wiec nie było sensu robić screena..

logo.png.2873991c84a2a50c51f5057c3d71da6f.png.a4d86d290e448c596839de26882aba4b.png

logo.png.2873991c84a2a50c51f5057c3d71da6f.png.a4d86d290e448c596839de26882aba4b.png

• Rzyganko 3

spacer.png

• Moderator
Moderator

Skarga powinna być rozpatrzona w ciągu 24h tak samo jak UBT rozpatrywane są , gdyż człowiek z rangą wyżej nie różni sie niczym od użytkownika i funkcjonuje ns takiej samej zasadzie jak każdy inny użytkownik z uwaga taka że ma przywilej tylko :-) u mnie na forum nie było znaczenia czy to znajomy czy brat jeśli wina była kara była :-) wiec proszę o wyjaśnienie tego @ RIDE! @ Wahnsinn @ BoxdeL

Przez POLKES,

Mamy do 72h na weryfikacje skargi. Więc na spokojnie.

spacer.png

• HeadAdmin
HeadAdmin

Nie pierwsza sytuacja z Tobą jak dostajesz blokade na chstboxa @ Monster jak szydzisz z ludzi jaki to ty mi jesteś oligarcha, bogacz itd.. Nie wspomne o wyzwiskach w moja strone na PW

received_1482748478805312.webp

received_662833925123351.webp

received_1556061491520363.webp

image.png

• Moderator
Moderator
25 minut temu, Maniek napisał:

Nie pierwsza sytuacja z Tobą jak dostajesz blokade na chstboxa @ Monster jak szydzisz z ludzi jaki to ty mi jesteś oligarcha, bogacz itd.. Nie wspomne o wyzwiskach w moja strone na PW

received_1482748478805312.webp

received_662833925123351.webp

received_1556061491520363.webp

Pw to jest pw, a nie czatbox co jest różnicą i załatwiam sprawy prov gdzie nikt tego nie widzi 

p.s warszawiak to nie obraza dla mnie to norma.

po drugie.. jest dużo więcej osób którzy cały czas jadą wulgaryzmem i nikt nic z tym nie robi cały czas widzę są na czatboxie, dostają tylko słowne upomnienie i dalej to samo zero reakcji a gdy ja powiedziałem raz czy dwa to zaraz dostałem bloka.. hallo ogarni może się.. nie będę wymieniał nickow bo nie skarżę się tak jak co niektórzy gdy mam problem.

i co ja napisałem takiego na tym czatboxie? Że pojechał mi na rodziców to odpowiedziałem mu proste.. na mnie może gadać ale nie życzę sobie aby ktoś rodziców mi obrażał ;-) 

-morda

- zasrany

tylko tyle jest z wyzwisk moich.. naprawdę bardzo wulgarne z porównaniu z tym jak inni tutaj piszą , a co do Ciebie to ze mając rangę nie trzeba się wywyższać bo i bez rangi można dużo więcej osiągnąć i zrobić to samo praktycznie co administrator czy właściciel wystarcza same chęci , ranga to tak naprawdę tylko przywilej nic więcej. 

a co do wcześniejszej blokady to tez dałeś mi za warszawiaka 🤷.

pozdrawiam.

• +1 2

spacer.png

1 godzinę temu, Monster napisał:

a co do wcześniejszej blokady to tez dałeś mi za warszawiaka 🤷.

trzeba było pisać skargę

jeśli ktoś ci obraża rodziców to zgłoś ową wiadomość klawiszem po prawej stronie 3 kropki klikasz a potem zgłoś

image.png image.png

po czym dodajesz notkę dlaczego zgłaszasz

image.png

Nie wiem gdzie widzisz błąd Mańka bardzo dobrze zareagował dał ostrzeżenie słowne po czym dalej prowokowałeś więc dostałeś blokadę.

• Lubie to ! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie