zywy 13 Opublikowano 7 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 Nick: zywy Ranga z której rezygnujesz: opiekun serwera jb #2 Powód rezygnacji: Myślę, że odpowiednie jest to, ponieważ jeden opiekun wystarczy ja nie mam na to już czasu coraz rzadziej będę, więc to bez sensu ;( , oczywiście myślę, ze @ Akukuuu sobie da radę samemu po to dostał tą rangę! @ N1K1Cz dziękuję ci za danie ponownej szansy dacie sobie radę będę czasami wasz odwiedzał, a ty @ Takkar pisz pogramy sobie czasami w weekendy jesteś moją mordką i nie chcę tracić z tobą kontaktu tak jak z każdym, z którym poznałem na serwerkach! @ tytan Pamiętam jesteś także dobrą mordeczką super do pogadanka myślę, że się spotkamy na vc jeszcze ! Dziękuję każdej osobie, której była przy mojej obecności na discordzie lub ts'ie pozderki dla was ! Czasami będę wbijał pogadać ale nie często zawsze jestem do waszej dyspozycji piszcie nie bójcie się, ale nie piszcie mi, że jestem zjebanym debilem, który zrezygnował Rezygnacja jest do przyjęcia nie zgadzam się na odmowę ! 1 1 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeadAdmin Maniek 434 Opublikowano 7 Października 2022 HeadAdmin HeadAdmin Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi