kajusia 1 779 Opublikowano 6 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 PODZIEL SIE SWOJĄ OPINIĄ NA TEMAT: SZKOŁA 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UnFriendly 128 Opublikowano 6 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 Chujowa rzecz siedziałem dłużej niż aktualnie w pracy, i tam mi nie płacili. Jedyny + dużo wolnego + wagary = jeszcze więcej wolnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V.I.P turki geng 1 845 Opublikowano 6 Października 2022 V.I.P Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 szkoła jest świetna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piję Jacka na ławce 87 Opublikowano 6 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 Bez komentarza ,dużo kartkówek sprawdzianów ale tez dużo wagarów bo człowiek nie potrafi usiedzieć tam po 8godzin dziennie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajusia 1 779 Opublikowano 6 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 nie lubię do niej chodzić, stresować się nią i o niej myśleć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan2131 1 803 Opublikowano 6 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 Do dupy chodzić do szkoły bo są nudy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olka 1 037 Opublikowano 6 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 sama szkoła w sobie jest nudna, jedyne plusy jakie w niej widzę to znajomi i miłe wspomnienia dzięki nim 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V.I.P Troll 899 Opublikowano 6 Października 2022 V.I.P Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 Jebac 1 Życie jest nudne ♤♡ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oras 1 800 Opublikowano 6 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 Żeby uczyły same młode nauczycielki, to świat byłby piękny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabiutko. 1 372 Opublikowano 6 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 Fakt było ciężko czasami, ale czasami też chciałoby się do niej wrócić. Dużo fajnych ludzi, dużo odpalów, coś pięknego :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
towar w strzykawce 30 Opublikowano 6 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 jest mi obojętna fajny jest kierunek w którym się udaje i mnie to interesuje, lecz sam fakt że muszę rano wstawać i się uczyć jest denerwujący Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Tuchel 826 Opublikowano 7 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 świetne pożyteczne miejsce. Niesamowity klimat i atmosfera. Imprezy, patusiarstwo no i ta yyyy nauka... tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi