Junior Admin kajusia 1 751 Opublikowano 6 Października 2022 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 Brałeś/łaś kiedyś narkotyki? Jak podchodzisz do osób zażywających narkotyki? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoradnikJakBycSmieciem 128 Opublikowano 6 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 Brałem. Każdy ma swój rozum i wszystkiego trzeba spróbować ale od nas zależy czy pójdziemy w to czy na spróbowaniu się zatrzyma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Typer 777 1 616 Opublikowano 6 Października 2022 Typer Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 nigdy nie brałem hvh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIP zielony 62 Opublikowano 6 Października 2022 VIP Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 Nie brałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin kajusia 1 751 Opublikowano 6 Października 2022 Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 Uważam, że narkotyki wbrew temu co każdy nam wpaja, potrafią dać wiele do myślenia, poszerzają światopogląd i uruchamiają w mózgu pewne sfery, które powodują, że zupełnie inaczej patrzymy na świat. Zdecydowanie nie są dla każdego. Totalny temat rzeka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan2131 1 643 Opublikowano 6 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olka 590 Opublikowano 6 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 narkotyki to zło, ale zależy jak kto na to patrzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p00f 845 Opublikowano 6 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 Samo pojęcie narkotyki to zła strona, jednak substancje typu CBD to są w porządku. Czy brałem? Może tak, może nie. Lubisz pić Oshee? Patrz ten klub jest dla Ciebie! KLIK A kitku lubisz? KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian. 552 Opublikowano 6 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 Nie brałem i nie mam w planach brać, a co robią inni to już ich wybór więc nic mi do tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliminator 1 762 Opublikowano 6 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 Jasne, że nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Calmedano 22 Opublikowano 6 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 Tak jak @ Oshee wspomniał, może brałem może nie, każdy a swój rozum i wie co dla niego będzie lepsze, jedni wolą alkoholizm jedni narkotyki Sate Sate Sate Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mefistoo 870 Opublikowano 6 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 Brałem raz czy tam dwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Troll 884 Opublikowano 6 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 Nie dostsniecie takiej i formacji Życie jest nudne ♤♡ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi