Barrtosz 0 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Nick: Barrtosz. STEAMID: STEAM_0:0:107155925 Serwer: DD2 #2 PsychaSiada.pl Link do bana: Nie ma? Link do ssów: https://www113.zippyshare.com/v/4evEkg2u/file.html Info: Po wejsciu w bany mnie i mojego bana TAM NIE MA, nie wiem jak to możliwe i dlaczego tak się stało, wszystko co mam to tutaj wam udostępniłem +fotka z menu z konsolką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryczekogf 278 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 @ Monster czyste ssy, ale Twoj dust nie jest podpiety pod bansa, mozesz sciagnac mu bana? 𝙳𝚊𝚛𝚔𝚗𝚎𝚜𝚜 𝚝𝚞𝚛𝚗𝚜 𝚝𝚘 𝚍𝚞𝚜𝚝 𝙴𝚟𝚎𝚛𝚢𝚘𝚗𝚎 𝚒𝚜 𝚐𝚘𝚗𝚎, 𝚋𝚞𝚝 𝚗𝚘 𝚘𝚗𝚎 𝚒𝚜 𝚕𝚎𝚊𝚟𝚒𝚗 𝙽𝚘𝚋𝚘𝚍𝚢 𝚕𝚎𝚏𝚝 𝚋𝚞𝚝 𝚞𝚜 𝚃𝚛𝚢𝚗𝚊 𝚌𝚑𝚊𝚜𝚎 𝚊 𝚏𝚎𝚎𝚕𝚒𝚗, 𝚋𝚞𝚝 𝚠𝚎'𝚕𝚕 𝚗𝚎𝚟𝚎𝚛 𝚏𝚎𝚎𝚕 𝚒𝚝 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Monster 306 Opublikowano 5 Października 2022 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 38 minut temu, shining star napisał: @ Monster czyste ssy, ale Twoj dust nie jest podpiety pod bansa, mozesz sciagnac mu bana? Tak, wiem o tym zrobione ; ) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryczekogf 278 Opublikowano 5 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 𝙳𝚊𝚛𝚔𝚗𝚎𝚜𝚜 𝚝𝚞𝚛𝚗𝚜 𝚝𝚘 𝚍𝚞𝚜𝚝 𝙴𝚟𝚎𝚛𝚢𝚘𝚗𝚎 𝚒𝚜 𝚐𝚘𝚗𝚎, 𝚋𝚞𝚝 𝚗𝚘 𝚘𝚗𝚎 𝚒𝚜 𝚕𝚎𝚊𝚟𝚒𝚗 𝙽𝚘𝚋𝚘𝚍𝚢 𝚕𝚎𝚏𝚝 𝚋𝚞𝚝 𝚞𝚜 𝚃𝚛𝚢𝚗𝚊 𝚌𝚑𝚊𝚜𝚎 𝚊 𝚏𝚎𝚎𝚕𝚒𝚗, 𝚋𝚞𝚝 𝚠𝚎'𝚕𝚕 𝚗𝚎𝚟𝚎𝚛 𝚏𝚎𝚎𝚕 𝚒𝚝 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi