MaxWinstappen 11 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 (edytowane) Twój Nick: Panie ubt, kiedy powrot? Nick Oskarżonego: śledzik Powód: Niesłuszny ban Data: Przed chwilą Dowód: Nie miałem prośby o zmianę nicku, zamieniłem parę słów z panem adminem oreo i dostałem bana. Edytowane 4 Października 2022 przez piz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoradnikJakBycSmieciem 128 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 I znów ta sama sytuacja co wcześniej dostałeś bana od @ Śledzik nie od oreo. Więc albo zmień nick oskarżonego albo skarga do zamknięcia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxWinstappen 11 Opublikowano 4 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 4 minuty temu, UnFriendly napisał: I znów ta sama sytuacja co wcześniej dostałeś bana od @ Śledzik nie od oreo. Więc albo zmień nick oskarżonego albo skarga do zamknięcia Fixed, nie wiedziałem, że inny admin był również online. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śledzik 61 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Dobrze wiesz za co dostałeś bana, Ogarnij się i widzimy się na serwie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliminator 1 762 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Dobra Lanek, pilnuj tam tamtej sieci. Wchodzicie tutaj i robicie gównoburze. Tak wam tęskno za mna? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hvh enjoyer 607 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Podsumowując napiszę tyle, ban słuszny w 100%.Sam nick czysto stwierdza, ze prowokujesz. Mimo, że nie powinienem się tym zajmować to skargę odrzucam. Ban jak najbardziej słuszny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hvh enjoyer 607 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi