s4v!o 0 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 (edytowane) Nick: zerotolerance S4v!O STEAMID: STEAM_0:0:1333659 Serwer: dd2 Data zdarzenia: teraz Link do bana: http://psychobans.pl/amxbans/ban_list.php?bid=1152 Opis sytuacji: dostalem bana za to ze napisalem dla admina ze mnie rozpisywał na strefie i tyle bo poprosilem go zeby mnie dodal do znajomych na steam zapytal ze mnie nie znam to mu napisalem ze rozpisywał mnie na strefie tylko nie uzyłem calej nazwy tego forum . Edytowane 4 Października 2022 przez s4v!o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UnFriendly 128 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Ale zbanował cię @ Śledzik za reklamę nie osoba która oskarżasz wiec nie widzę problemu a jeśli admin uznał to za reklamę to już twoj błąd nie musiałeś pisac całej nazwy bo każdy wie dobrze o które forum chodziło, wiec miał prawo cię zbanować. Lecz decyzja i tak należy do @ petuwertomarka or @ shining star Przez PETUWERTOMARKA, 4 Października 2022 Dziękuje za wspomnieenie, aczkolwiek prosiłbym o nie wypowiadanie się w tematach jeśli nie Ciebie tyczy. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabiutko. 1 372 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Proszę o UB dla tego Pana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oras 1 972 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Opiekun serwera @ Słabiutko. chciał, abyś dostał UB. Pamiętaj jednak, że następnym razem za wspomnienie o jakiekolwiek sieci (reklamowanie) już nie będzie UB. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oras 1 972 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi