Skocz do zawartości

Zablokowane [PROPOZYCJA PRZYJĘTA][Propozycja]

Huntaaru
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Huntaaru

Propozycja: Kilka moim zdaniem dobrych propozycji które mogłyby usunąć/zmniejszyć monotonię na sewerwerze i dodać trochę celi do osiągnięcia w grze

Czego dotyczy propozycja: Serwer DD2/ranking/kille/sklep/monety

Ewentualne wskazówki do Propozycji:

Nie będę się rozpisywał co do wskazówek, podam linki do pluginów z wyjaśnieniem i tak tylko powiem, domyślam się że wszystkie propozycje napewno nie przejdą; rozpatrujcie każdą z osobna:

1. https://amxx.pl/topic/56838-calladmin-ipb-pl/  - calladmin, chyba wszyscy wiedzą do czego służy ;) Dużo z adminów siedzi często na samym sb, ułatwiłoby to grę na serwerze i samym adminom gdybanie czy siedzi jakiś odpał na serwerze.

2. https://amxx.pl/topic/152683-faq-najczęściej-zadawane-pytania/ - FAQ na serwerze, można umieścić tam informacje o komendach, o tym jak kupić vipa/svipa etc

3. https://amxx.pl/topic/164698-losowy-vip-dla-x-osób/ - losowanie VIPA/Svipa zaproponowałbym jednego na mapę przy minimum 12 graczach(jeśli przejdzie)

4. https://amxx.pl/topic/135117-statystyki-round-stats-info-colorchat/ - a nóż :P ; po każdej rundzie pokazuje ilość graczy w drużynie i średnią kasę etc.

5. https://forum.cs-classic.pl/topic/34893-pojedynek-na-noże-pod-koniec-rundy-1v1/ - pvp na noże w sytuacji gdzie zostaje 1v1 a paka nie jest splantowana, pewnie dużo z was to zna :p też jakieś urozmaicenie

6. https://amxx.pl/topic/67198-medale-ranking/  - ostatnia propozycja to top medale, pewnie też nieraz się z tym już spotkaliście, pod koniec rundy TOP3 graczy z fragami dostaje kolejno Złoty/Srebrny/Brązowy medal i tworzy ranking medali(Nie wyklucza się z /top15!)

7. https://amxx.pl/topic/593-silly-c4/ - i jeszcze jedno ;p, sticky C4, czyli możliwość plantowania C4 np na skrzyni na BS, lekkie urozmaicenie samej rozgrywki

Ad. 3 Jeśli nie spodobałoby wam się samo w sobie to jako plugin to moja druga propozycja która była w innym temacie już. Proponuję żeby poszerzyć możliwość kupowania za monety na serwerze np VIPA/SVIPA w cenach załóżmy 1000monet za dzień VIPa/1500monet za dzień SVIPa oraz np po wbiciu rangi(Silver I/Silver II/Gold I/Gold II etc.) trzeba było ją odblokować monetami bo ilość rzeczy na które można wydać monety jest strasznie mała w stosunku do monet które posiadamy po chwili grania ;p

To wszystko, mam nadzieję że coś z tego wam się spodoba, piona!

Edytowane przez Huntaaru
  • Lubie to ! 2
  • +1 1

kekw.png.801e1049057d2d4a9e1d52e5abedb51a.png

:KEKW::KEKW::KEKW:

i ok :modtime:

No FaQ sie przyda na serwerze dla nowych osób które nie wiedzą
calladmin tez calkiem spoko 
 pojedynek na noze dobre rozwiazanie zeby wyzwac kogos 
no za monety dobre rozwiazanie na vipa lub svipa dobre
Los VIP dobre rozwiazanie

Według mnie fajne losowanie VIP/SVIP na mape 
podoba mi sie pomysł
JESTEM ZA

Kontakt:
Steam: 
Społeczność Steam :: AsVeR (steamcommunity.com)
Discord: As
VeR#9055
image.gif.166e0179cb412514204acda3b51a27b6.gif

• Junior Admin
Junior Admin

Więc, tak. 

1.  W sumie, czemu nie. Można spróbować to wprowadzić.  Na +

2. Spoko sprawa. Na +

3. Tez fajne, zawsze to coś nowego dla graczy, którzy nie mają. ale bardziej bym byla na Vipa. +

4. Nie wiem, nie mam odpowiedzi xD

5. Spoczko sprawa, jestem za. +

6.  Jak najbardziej jestem za! +++ 

i propozycja dla graczy z wykorzystaniem monet tez jak najbardziej na plusik! :3

IMG_20230119_071024.jpg

Możę zaczne od tego, że przed wprowadzaniem nowych rzeczy - przydałoby się naprawić to co juz jest i nie działa tak jak powinno np. Asysty które działają jak chcą :P

A co do samej propozycji, wszystkie pomysły wydają mi się fajnym urozmaiceniem gry więc jestem na tak - Od siebie dodam jeszcze może - Ostatnia runda na serwerze only kosy? :3

616845243.gif.c15b49d2e5d102217a7a0f5acbe51c2b.gif

1. jak najbardziej na tak
2.  Na tak
3.  Tak
4. Przydałaby się taka nowość na serwerze :) spoko pomysł 
5.  spoko opcja ;) często spotykane na innych serwerach i sie sprawdza :) na tak
6. również często spotykane i jak najbardziej jestem za dodaniem 

7. +/- obojętne 

Ogólnie dobre pomysły dałeś huntelar ;) 

1. z tego co słyszałem te pluginy sa bardzo dziurawe

2. można

3. Doda się

4. takie se

5.idk

6. można dodać

7. Absolutnie nie to nie FFA

co do rang to już musiałby @ Wahnsinn ruszyć pupe

1. Tak, byłem na sieci gdzie był ten plugin i był mega przydatny!  Sam często wołam adminów na forum, żeby wbili kogoś zbanować!

2. Jak najbardziej tak 

3. Z tego co kojarze jest chyba darmowy VIP dla graczy steam, więc myślę, że takie losowanie randomowego VIP'a też byłoby wporządku dla reszty. Gracze będą mieli możliwość wylosowania i przetestowania przywilejów jakie ta ranga posiada. Jak najbardziej na tak

4. Tak naprawdę nikt na to nie będzie zwracał uwagi, wg. zbędny plugin 

5. Ciekawa propozycja, aczkolwiek wydaje mi się, że jest to typowe pod serwer 4FUN. Nie przekonuje mnie to.

6. Jestem na tak, zawsze to jakoś zwiększy poziom rywalizacji na serwerze.

7. Kolejny plugin, który wydaje mi się, że jest typowo pod serwer 4FUN. Już widzę, jak graczę będą to wykorzystywać i bugować w niektórych miejscach pakę przez co po pierwsze ciężko będzie ją np. zlokalizować.

1. Można napisać na forum.

2. Przecież jest sklepsms.

3. Jestem za.

4. Nie wiem, czy to takie ważne. 

5. Średnio - 80% graczy zgodzi się na pojedynek, po czym użyją innej broni (potem wyzwiska będą).

6. Ujdzie.

7. Propozycja wymiana monet na vipa/svipa- Ok.

Serwer nie ma wygranych dużo pluginow i właśnie to przyciąga graczy (brak lagów/ścin). Czym więcej zbędnych pluginow będzie skutkowało lagami. Trzeba wybierać tylko takie pluginy, które są potrzebne w 100%.

A więc tak,

1. Dla mnie zbędne, przereklamowane i przede wszystkim nie na DD2, gdzie zgłaszają o byle gówno robiąc zamęt. Decyzje zostawiam opiekunom i właścicielom, oni dbają bardziej.

2.Jest /menu i /sklepsms razem w tym, chyba że źle zrozumiałem?

3. Dodamy.

4. Odsyłam do pkt 1. @ Opiekun Serwera 1.6 [DD2] @ Właściciel@ RIDE! decydujcie, dla mnie fifti/fifti.

5.To samo co pkt 4. Niby w porządku, aczkolwiek to śmierdzi trochę 4fun'em.

6. Dodamy po ogarnięciu rang(rangi opiszę niżej)

7. Zbędne.

Kupno SVIPa/VIP'a oraz awansowanie rang możemy zrobić za pośrednictwem monet, aczkolwiek za tym idzie BRAK wymian monetami, nie miałoby sensu gdyby osoby z SVIP'em przelewały osobom, które zbierają na tego SVIP'a, zrobi się wielki burdel, także do was decyzja.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie