sitmanek. 169 Opublikowano 3 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 (edytowane) Wzór na Błąd: Nick: sitmanek. Treść błędu: odwrócony dmg Czego dotyczy błąd: blad dotyczy tego, ze czesto zmienia mi sie dmg na odwrocony (czyt. zabijam kogos awp czy inną giwerą i zabija mnie nie jego) po reconnectach czasem sie naprawia, a czasem nie, reset csa pomaga od razu. Ewentualne wskazówki na Błąd: nie wiem napraw to po prostu bo pierd*lca dostaje jak w ciagu mapy musze resetowac csa po 5 razy i po tym wyskakuje taki szajs (1)Ucze | CSSetti.pl killed sitmanek. with player cssetti bije graczami, opur Edytowane 3 Października 2022 przez sitmanek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabiutko. 1 372 Opublikowano 3 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 @ Wahnsinn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Technik Forum Wahnsinn 73 Opublikowano 3 Października 2022 Technik Technik Forum Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 Podaj czasówkę z kiedy Cię to złapało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sitmanek. 169 Opublikowano 3 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 Teraz nie wiem ktora to nawet mapa była, jak znow to bedzie to od razu podesle. Przez Wahnsinn, 3 Października 2022 Prosiłbym o podesłanie jak będziesz miał, muszę zobaczyć za co przeważnie łapie by móc zadziałać. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realsxn; 276 Opublikowano 3 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 (edytowane) Jako że kiedyś miałem taką sytuację to jest przez to jak na mapie się rozpędzić na sgs,gsj czy innym sciereie to łapie ci pod sh i cię będzie zabijać też tam miałem jak przeleciałem raz całą mapę na gsj @ Wahnsinn i co z tym syfem?? Edytowane 7 Października 2022 przez sxn2137 Przez Wahnsinn, 7 Października 2022 Steamow nie będzie łapać już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxWinstappen 11 Opublikowano 12 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 http://858261.node51.pukawka.pl/hltv-2210121635-de_dust2-1665585300-1665586560.zip 3:50, nick opel astra peek. Błąd dalej występuje. Co najśmieszniejsze nie leciałem ani na sgsach ani na gsjtach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GENERAL ALADEEN 146 Opublikowano 13 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2022 (edytowane) W dniu 3.10.2022 o 12:23, sitmanek. napisał: Wzór na Błąd: Nick: sitmanek. Treść błędu: odwrócony dmg Czego dotyczy błąd: blad dotyczy tego, ze czesto zmienia mi sie dmg na odwrocony (czyt. zabijam kogos awp czy inną giwerą i zabija mnie nie jego) po reconnectach czasem sie naprawia, a czasem nie, reset csa pomaga od razu. Ewentualne wskazówki na Błąd: nie wiem napraw to po prostu bo pierd*lca dostaje jak w ciagu mapy musze resetowac csa po 5 razy i po tym wyskakuje taki szajs (1)Ucze | CSSetti.pl killed sitmanek. with player cssetti bije graczami, opur Masz ten sam problem tylko na tym serwerze? No bo jeśli tak to pewnie żle ci się pliki pobrały z serwera, wejdz sobie najlepiej w folder cstrike_downoloads i usuń najlepiej wszystko co w nim jest, wtedy sobie pobierzesz wszystko jeszcze raz gdy wejdziesz na serwer. Pobierz sobie też najlepiej nowy cfg, i zastąp go terażniejszym. Najlepiej ukryj sobie Pasek zadań naciskasz na niego prawym i Właściwośći i włącz opcje. Automatycznie ukryj pasek zadań Edytowane 13 Października 2022 przez GENERAL ALADEEN 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi