Eliminator 1 762 Opublikowano 2 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 Nick: @ Oro Koroner Czego dotyczy propozycja: Nie wiem jak to nazwać "podtemat?". Chodzi o dodanie do działów skargi/propozycje/podania tych "podtematów". Co by wprowadziła: Estetyka w działach + nie trzeba byłoby szukać propozycji odrzuconej/przyjętej, gdyby dana osoba chciała coś zaproponować. Wtedy wchodzi w "przyjęte"/"odrzucone" i ma czarno na białym. Opis: ---- 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p00f 845 Opublikowano 2 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 Masz na myśli poddziały rozumiem? Miałem w planach to zrobić, jednak gdzieś mi to umknęło. Ja szczerze mówiąc jestem za tym. A co myśli administracja? 1 Lubisz pić Oshee? Patrz ten klub jest dla Ciebie! KLIK A kitku lubisz? KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
towar w strzykawce 30 Opublikowano 2 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 fajna opcja, która wniosła by ład. Jak najbardziej jestem za 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leoBiceps 5 Opublikowano 2 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 W sumie sam się ostatnio zastanawiałem czy tego nie zaproponować, jestem jak najbardziej za! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin Słabiutko. 1 033 Opublikowano 2 Października 2022 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 Lepiej by to wyglądało Jestem za 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GENERAL ALADEEN 146 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 (edytowane) Wszystko ładnie pięknie ale podobna, propozycja jest na innym forum. Dokładnie odemnie skopiowales nie będę pisał nazwy bo nie chce dostać warna za reklame innej sieci. Tylko co nieco zmieniłeś. tekst sformułowanie jak administracja ci pozwoli to wcielić w życie to będę na tak. 👍 Narazie jestem neutralny. Edytowane 4 Października 2022 przez GENERAL ALADEEN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p00f 845 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 53 minuty temu, GENERAL ALADEEN napisał: Wszystko ładnie pięknie ale podobna, propozycja jest na innym forum. Dokładnie odemnie skopiowales nie będę pisał nazwy bo nie chce dostać warna za reklame innej sieci. Tylko co nieco zmieniłeś. tekst sformułowanie jak administracja ci pozwoli to wcielić w życie to będę na tak. 👍 Narazie jestem neutralny. Żadna treść nie została skopiowana 1:1 jak robisz to Ty. Proszę nie atakować osób, jeśli nie złamały regulaminu tej i innej Sieci. Propozycje na forum to rzecz nabyta, że wiele takich i innych propozycji u innych Sieci Serwerów będą wywoływane tutaj. CEL? Polepszenie jakości i wizualizacji forum. Temat zamykam do akceptacji @ Wahnsinn Przez SK Wahnsinn, 4 Października 2022 Można dorobić te poddziały, będzie estetyka w tych działach, jestem za. 1 1 Lubisz pić Oshee? Patrz ten klub jest dla Ciebie! KLIK A kitku lubisz? KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p00f 845 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 @ Junior Admin @ Administrator do dzieła zostawiam to Wam. Lubisz pić Oshee? Patrz ten klub jest dla Ciebie! KLIK A kitku lubisz? KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi