PoradnikJakBycSmieciem 128 Opublikowano 2 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 Nick: UnFriendly Czego dotyczy propozycja: profilu oraz muzyki Co by wprowadziła: przyjemniejsze przeglądanie profilu Opis: Moja propozycja jest prosta aby wchodząc na profil automatycznie odpalała się ustawiona muzyka danego użytkownika, po coś jest to dodane do profilu a mogę się założyć, że w aktualnym stanie mało kto z tego używa. Więc no ładnie proszę o zmianę dzienki. @ Oshee Arek pamiętaj my kumple już trochę się znamy zrób to dla widza. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opur 343 Opublikowano 2 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 Jestem na nie, jak wejdę na kogoś profil i ma disco polo wstawione to chyba się zrzygam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p00f 845 Opublikowano 2 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 Był już wałkowany ten temat. @ Wahnsinn ? Przez SK Wahnsinn, 2 Października 2022 Generalnie można na próbę włączyć, aczkolwiek jak będą jakieś wybiegające poza normy społeczności to wróci spowrotem wymaganie by kliknąć na dany utwór Lubisz pić Oshee? Patrz ten klub jest dla Ciebie! KLIK A kitku lubisz? KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Typer 777 1 604 Opublikowano 2 Października 2022 Typer Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 Jestem na nie @ opur świetnie podsumował Nie chcę dostać upośledzenia jak ktoś będzie miał jakąś nutę sentino i się automatycznie odpali 1 1 1 hvh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun Typerów Mistrz Yoda 1 040 Opublikowano 2 Października 2022 Opiekun Typerów Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIP Papież Franciszek Nowy. 1 042 Opublikowano 2 Października 2022 VIP Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 Oczywiście że nie. Po co to komu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator CwaniaK 812 Opublikowano 3 Października 2022 Administrator Administrator Udostępnij Opublikowano 3 Października 2022 lepiej zostawić tak jak jest, żeby nie było ustawionych ear rapeów 1 Omae WA yowai. Naze yowai ka? Tarinai kara... nikushimi ga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anusiak 871 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 lepiej by zostało jak jest z tego co pamiętam specjalnie zostało to zmienione :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anusiak 871 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi