Blade. 2 Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 Dzień dobry, wieczór serdecznie. Przybywam do was jako nowy członek waszego zespołu gram od dziś w sensie ( jest po 24 ) wiec od wczoraj :) Bardzo mi się spodobał wasz serwer DD2 bardzo miła atmosfera A więc coś o mnie Jestem Adrian mam 26 lat zajmuje się na co dzień monterką kadłubów / bądź spawaniem, moje hobby to oczywiście motoryzacja i sport, siłownia jak jest czas :p Gram jak mam czas czasami gram dobrze zaczasami gram źle ale u was wychodzi to dobrze po roku przerwy tak że bez zbędnego przedłóżania dziękuje za przyjęcie i widzimy się na DD2 Miłego wieczoru mordeczki :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Troll 882 Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 Siemaa Życie jest nudne ♤♡ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin Słabiutko. 1 053 Opublikowano 1 Października 2022 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 hejeczka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsVeR 206 Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 SIEMANKO Kontakt: Steam: Społeczność Steam :: AsVeR (steamcommunity.com) Discord: AsVeR#9055 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan2131 1 635 Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaze 674 Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 Hejka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mefistoo 870 Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 Hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator CwaniaK 812 Opublikowano 2 Października 2022 Administrator Administrator Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 Witamy serdecznie i mam nadzieje że zostaniesz z nami na dłużej! Omae WA yowai. Naze yowai ka? Tarinai kara... nikushimi ga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anusiak 871 Opublikowano 2 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 sieemano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoradnikJakBycSmieciem 128 Opublikowano 2 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryczekogf 278 Opublikowano 2 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 Hejcia! 𝙳𝚊𝚛𝚔𝚗𝚎𝚜𝚜 𝚝𝚞𝚛𝚗𝚜 𝚝𝚘 𝚍𝚞𝚜𝚝 𝙴𝚟𝚎𝚛𝚢𝚘𝚗𝚎 𝚒𝚜 𝚐𝚘𝚗𝚎, 𝚋𝚞𝚝 𝚗𝚘 𝚘𝚗𝚎 𝚒𝚜 𝚕𝚎𝚊𝚟𝚒𝚗 𝙽𝚘𝚋𝚘𝚍𝚢 𝚕𝚎𝚏𝚝 𝚋𝚞𝚝 𝚞𝚜 𝚃𝚛𝚢𝚗𝚊 𝚌𝚑𝚊𝚜𝚎 𝚊 𝚏𝚎𝚎𝚕𝚒𝚗, 𝚋𝚞𝚝 𝚠𝚎'𝚕𝚕 𝚗𝚎𝚟𝚎𝚛 𝚏𝚎𝚎𝚕 𝚒𝚝 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliminator 1 762 Opublikowano 2 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opur 343 Opublikowano 2 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leoBiceps 5 Opublikowano 2 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 Siemanko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wołowinka^^ 513 Opublikowano 2 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 Wita^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Typer 777 1 602 Opublikowano 2 Października 2022 Typer Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 Siema hvh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorry Dolores 114 Opublikowano 2 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hvh enjoyer 612 Opublikowano 2 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 sieeema! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaze 674 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi