kwestiaprofesora 0 Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 Nick: Kwestia Profesora STEAMID: s Serwer: s Data zdarzenia: s Link do bana: s Opis sytuacji: w czwartek o 19:25 zamieściłem w dziale Wstaw screenshoty temat po 48godzinach mój temat dalej nie został rozwiązany, wręcz przeciwnie został usunięty przez administratora, jeżeli tak bardzo nie chce mi dać UB to chociaż napiszcie wprost Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliminator 1 762 Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 (edytowane) Na twoim nicku w bansie nie widnieje żaden aktywny ban. Posiadasz 2 wygasłe bany, co oznacza że dostałeś UB. Tematy nie są usuwane, tylko zostają przeniesione do "archiwum". Edytowane 1 Października 2022 przez Oro Koroner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliminator 1 762 Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi