Troll 882 Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 (edytowane) Pytania kolor żółty odpowiedzi kolor czerwony @ turki bot [Q] Jesteś młody? zawsze się będę młody haha @ Oro Koroner [Q] Ile wyciskasz na łapę? 100 na ławie leci [Q] Twój ulubiony serwer? dd2 oraz jb zapraszam serdecznie [Q] Kogo najbardziej lubisz z forum? Ogólnie wszystkich lubię ale najbardziej ride i wanisza macarona abramsa i hediego bota @ SHEZZY [Q] Jaką marke samochodu uwielbiasz Audi @ Olka [Q]- masz zwierzątko? kota żółwia @ Tytan2131 [Q] - Jaka Dywizja w lolu? Diamencik @ papież 2137 [Q] Jesteś gejem? poyebalo cie nigdy [Q] Czemu nazywają cię smitkiem? bo chcialem jakas rangę i mi wanisz i ride smitka dali [ Q] Możliwość awansu kogo i dlaczego? Awansowal bym @ Wahnsinn na wlasciciela za to co robi i @ Oshee na @ Administrator wiadome dlaczego bez niego chuja by bylo @ OliDara [Q] Ulubiona twoja muzyka? Rap/trap @ O N N A [Q] Co myślisz o Krowach? są bardzo fajne a ty w szczególności @ Mefistoo [Q] Czy to ten słynny Troll z naszego JB? Kurwa oczywiście że tak @ shining star [Q] Skad nick Troll? a kiedyś tak ustawilem i do dzisiaj jest [Q] Co Cię podkusiło do bycia smitkiem? nic nie jestem smitkiem [Q] Jak sie czujesz bedac nim? nie wiem jak to byc smitkiem patryczek [Q] Masz sprawny mikrofon? bo wchodzisz zmutowany i piszesz na tsie narazie zjebany mam trzeba kupic [Q] Kogo nowego widzisz na randze Smitka? ja odchodze a abrams zostaje @ Ursula von der Leyen [Q] Loffciasz mnie? lofciam cie [Q] Lubisz jeść kebaby? od czasu do czasu @ WilQ. [Q] - Jakie jest Twoje życiowe marzenie? jescze nie mam takiego zyciowego jakos wszystko powoli sie spełnia [Q] - Audi czy BMW? Audi [Q] - Jak przeważnie wygląda Twoja rutyna dnia? Wstaje jem szkoła wracam psychasiada troche oraz obowiązki [Q] - Co myślisz o uchyleniu immunitetu Brauna? nie wiem co myśleć [Q] - Jaki posiłek preferujesz z fast food'ów? Hamburger DO NASTĘPNEGO Q&A NOMINUJE @ Darth Vader Edytowane 1 Października 2022 przez Troll 2 Życie jest nudne ♤♡ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malutki Kryspinek 626 Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 Mrrrrr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan2131 1 591 Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 Miło się czytało dobra robota i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Typer 777 1 598 Opublikowano 1 Października 2022 Typer Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 Wszystko fajnie tylko czemu nominowałeś @ shining star skoro on juz miał swoje q&a? @ Troll Przez Troll, 1 Października 2022 Zmienione 1 hvh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p00f 845 Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 45 minut temu, Troll napisał: @ Oshee na @ Administrator wiadome dlaczego bez niego chuja by bylo Każdy z byłych techników przyczynił się do pomocy. Ja trochę pomogłem Sieci. Tak myślę przynajmniej. Lubisz pić Oshee? Patrz ten klub jest dla Ciebie! KLIK A kitku lubisz? KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun Typerów Mistrz Yoda 1 035 Opublikowano 1 Października 2022 Opiekun Typerów Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 Godzinę temu, Troll napisał: DO NASTĘPNEGO Q&A NOMINUJE @ Darth Vader Ojj smitek przerąbałeś tym sobie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ. 245 Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 Pierwsza stówka pękła, pompuj dalej byq 💪 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi