Eliminator 1 762 Opublikowano 30 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 Nick: Oro Koroner Imię: Darek Wiek: 31 Doświadczenie: Steam od 2k14 (do teraz 5,4k godzin) + Granie na NS dodatkowe blisko 3k godzin. Kilka zdań o sobie: Dużo przegranych godzin, dużo spalonych osób widziałem, oglądałem + dodatkowo teraz wam rozpisywałem z własnej woli cheatów. Link do konta steam, oraz SID: https://steamcommunity.com/profiles/76561198142377481 https://banid.pl/sprawdz?sid=0:1:91055876 Jaki czas dziennie jesteś wstanie poświęcić na forum: Z rana, w południe i wieczorem jestem. Nie chcę kłamać ile godzin, ale często wbijam. Na ile oceniasz swoją wiedzę na temat oceniania cziterów: 7/10 bym sobie dał. Nie chcę ściemniać nic. Zgłaszałem wam spalonych graczy z rozpiskami, więc niech UBT oceni. Czy kiedykolwiek grałeś na jakiś czitach? Jeżeli tak to na jakich?: Nigdy. Dużo nauczyłem się przez oglądanie spalonych dem +oglądanie. Do tej pory śledzę różne kanały. Kontakt: Steam, forum. 2 2 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GENERAL ALADEEN 146 Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 (edytowane) Naucz się porządnie rozpisywać demka a potem składaj podanie. xD - Był ubt 1.6 na strefie i dostał degrada za chujowe rozpiski. xD - Doświadczenie - Ch***owe podanie Na nie Edytowane 1 Października 2022 przez GENERAL ALADEEN Przez hvh enjoyer, 1 Października 2022 +1, po pierwsze reklama, po drugie brak kultury. 1 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Clint Eastwood 3 Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 Naturalnie popieram powyższą kandydaturę. Za przyjęciem, przemawia głównie: + doświadczenie + kultura osobista + obiektywizm + poświęcenie (czyt. w 100% realizowanie postawionych zadań) + chęć rozwoju - Oro mógłbyś popracować nad podaniem (aczkolwiek to tylko szkopuł) P.S W odpowiedzi na zarzuty Pana @ GENERAL ALADEEN napiszę tak - nie myli się ten co nic nie robi :) Pozdrawiam Clint 1 1 Pozdrawiam Clint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huntaaru 212 Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 A ode mnie też plusik +wiek +doświadczenie +w praniu faktycznie dobrze wychodzi, pomagał na tym dusciku nieraz z odpałami administracji 3 i ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Typer 777 1 598 Opublikowano 1 Października 2022 Typer Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 (edytowane) na tak + chęci, rozpisuje demka jeszcze bez rangi ubt + doświadczenie + aktywność - krótko na forum jesteś, ale jak na razie nie mam żadnych zastrzeżeń co do Ciebie Edytowane 1 Października 2022 przez turki bot 2 1 hvh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxWinstappen 11 Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 Nie pośpieszyłeś się za bardzo? Na nie. Może i podstawowego cheata ładnie rozpiszesz, tak przy bardziej wymagających osobach się wypierdalałeś. Za bardzo masz chęć palić czystych, dobrych graczy. Do tego dorzucę brak wyciągania wniosków ze swoich błędów. Z miesiąc temu dopiero ogarnąłeś jak wygląda thirdperson na povie, bo myślałeś, że to bug demka 9 godzin temu, GENERAL ALADEEN napisał: - Był ubt 1.6 na strefie i dostał degrada za chujowe rozpiski. xD O, to tak jak ty 1 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papież Franciszek Nowy. 1 033 Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 Okres próbny: + Minimalne doświadczenie +/- odróżnianie spaleńców od czystych + Wiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hvh enjoyer 612 Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 Podanie przyjmuję na okres próbny 2 tygodniowy. Zgłoś się do mnie po konto w bansie pisząc wiadomość prywatną. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hvh enjoyer 612 Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi