Skocz do zawartości

Zablokowane [UB][Odwołanie] Gruchacz

Gruchacz
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

logo.png.2873991c84a2a50c51f5057c3d71da6f.png.a4d86d290e448c596839de26882aba4b.png.e95bef92d724eb9c9dbc7342427641dd.png

Nick: Gruchacz
                   STEAMID: 
VALVE_2:0:1090843644

Serwer: Onlydd2
Data zdarzenia: 2022-09-29
                                                                                               Link do bana: http://psychobans.pl/amxbans/ban_list.php?bid=948

Opis sytuacji: Gram na słuchawkach, gram już około 12 lat z przerwami, nie wiem za co dostałem bana, może dlatego, że prefire'uje często i wydałem sie podejrzany, ale to jest szczerze normalna rzecz. Była taka sytuacja gdy prefire'owałem ciemnie w CT, ale to dlatego, że po prostu jeden mój teammate  wszedł przez brame mid i chwile później zginął przy CT (nie pamiętam nicku tego który go zabił, ale jakoś na Y) i slyszałem strzały z tłumikowego m4 w tym miejscu w tym samym czasie. Więc ide przez brame mid też, inny gościu przede mną i jakiś inny typek z CT co kitrał sie za bramą, zabił tego przede mną. Dobijam go, patrze że to nie był ten z nickiem na Y, więc prefire'uje ciemnie CT, jakby go tam nie było to bym prefire'ował inne miejsca w CT, normalna rzecz. Ogarniam radar i patrze sie kto zginął przez kogo. Ban też mógł przez to, że miałem lagi w chuj i czasami machałem heady z dupy, sam nie wiem jak. Jak to nie to, to niech admin wyjaśni.

• Właściciel
Właściciel

Mogę rozpisać ale dopiero wieczorem, @ petuwertomarka lub @  shining star jak możecie to zerknijcie, wczoraj serweer mocno lagowal wiec mogłem popełnić błąd, lepiej popełnić błąd i go naprawić niż  nie reagować.

@   Gruchacz - jesli jest czysto to Cię przeproszę i wrócisz na serweer 

• Lubie to ! 1

• 2:35 - latasz se na autobh, +b
  • 7:39 - to byl albo jakiś lucky shot albo idk, biorąc pod uwagę że na nsie smoke działa jak mała mgła. +/-b

Nic więcej nie znalazłem, ub leci. 

zuwp42-_1_-_online-video-cutter.com_.gif.a9f999cb800e72b259f6cc1d2a9dcb2d.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie