Gruchacz 0 Opublikowano 29 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2022 Nick: Gruchacz STEAMID: VALVE_2:0:1090843644 Serwer: Onlydd2 Data zdarzenia: 2022-09-29 Link do bana: http://psychobans.pl/amxbans/ban_list.php?bid=948 Opis sytuacji: Gram na słuchawkach, gram już około 12 lat z przerwami, nie wiem za co dostałem bana, może dlatego, że prefire'uje często i wydałem sie podejrzany, ale to jest szczerze normalna rzecz. Była taka sytuacja gdy prefire'owałem ciemnie w CT, ale to dlatego, że po prostu jeden mój teammate wszedł przez brame mid i chwile później zginął przy CT (nie pamiętam nicku tego który go zabił, ale jakoś na Y) i slyszałem strzały z tłumikowego m4 w tym miejscu w tym samym czasie. Więc ide przez brame mid też, inny gościu przede mną i jakiś inny typek z CT co kitrał sie za bramą, zabił tego przede mną. Dobijam go, patrze że to nie był ten z nickiem na Y, więc prefire'uje ciemnie CT, jakby go tam nie było to bym prefire'ował inne miejsca w CT, normalna rzecz. Ogarniam radar i patrze sie kto zginął przez kogo. Ban też mógł przez to, że miałem lagi w chuj i czasami machałem heady z dupy, sam nie wiem jak. Jak to nie to, to niech admin wyjaśni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruchacz 0 Opublikowano 29 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2022 A i jeszcze demko: http://858261.node51.pukawka.pl/hltv-2209292207-de_dust2-1664482020-1664483340.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin Słabiutko. 1 053 Opublikowano 29 Września 2022 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 29 Września 2022 @ RIDE! ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel RIDE! 1 721 Opublikowano 30 Września 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 Mogę rozpisać ale dopiero wieczorem, @ petuwertomarka lub @ shining star jak możecie to zerknijcie, wczoraj serweer mocno lagowal wiec mogłem popełnić błąd, lepiej popełnić błąd i go naprawić niż nie reagować. @ Gruchacz - jesli jest czysto to Cię przeproszę i wrócisz na serweer 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hvh enjoyer 612 Opublikowano 30 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 2:35 - latasz se na autobh, +b 7:39 - to byl albo jakiś lucky shot albo idk, biorąc pod uwagę że na nsie smoke działa jak mała mgła. +/-b Nic więcej nie znalazłem, ub leci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hvh enjoyer 612 Opublikowano 30 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi