Eliminator 1 762 Opublikowano 28 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 (edytowane) Twój Nick: Oro Koroner Nick Oskarżonego: @ Cytryn4aaa Powód: Admin nie reaguje na zgłoszenia (zgłaszałem czita 2x +graczy, którzy siedzą resp TT po czasie + są afk) - ze strony admina cisza. Data: 28.09.2022 - około 16:40 Dowód: Kolejny raz muszę rozpisywać gracza, gdzie admini są na serwerze. To admin ma banować, czy gracz ma zgłaszać i rozpisywać wam cheatów? Na hltv widać. Druga sprawa - moje zgłoszenie -> Ogarnijcie tych adminów, bo po coś pełnią tą rolę chyba :) Edytowane 28 Września 2022 przez Oras1991 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytryn4aaa 41 Opublikowano 28 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 Zaczynajac, Troszke sie spozniles z tym zgloszeniem poniewaz gracz juz dawno dostal bana. Po drugie rowniez mozliwe ze mnie wtedy nie bylo gdyz musialam gdzies wyjsc, A poza tym nie bylam jedynym adminem na serwerze wiec mogl w tym czasie zrobic to inny admin ktory byl na sewerze. Takze na razie to tyle 1 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anusiak 791 Opublikowano 29 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2022 22 godziny temu, Cytryn4aaa napisał: Po drugie rowniez mozliwe ze mnie wtedy nie bylo gdyz musialam gdzies wyjsc, A poza tym nie bylam jedynym adminem na serwerze wiec mogl w tym czasie zrobic to inny admin ktory byl na sewerze. w sytuacjach gdy musisz odejść możesz opuścić serwer a nawet musisz jesteście adminami, ADMIN to Gracz z uprawnieniami oraz dodatkowymi funkcjami nie jest to żaden przywilej. a czy był inny admin czy nie to już nie powinno żadnego obchodzić widzisz że ktoś pisze [email protected] zgłasza ci gracza to reagujesz a nie czekasz aż inny admin zareaguje na to po to macie Uprawnienia by reagować Admin upomnienie słowne i tu ostrzeżenie dla wszystkich @ Admin Serwera 1.6 [DD2] macie patrzeć czy wam nikt nikogo nie zgłasza na [email protected] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anusiak 791 Opublikowano 29 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi