Huntaaru 212 Opublikowano 28 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 Nick: Huntaaru Propozycja: nowe rsy co jakiś czas(może co msc?) Czego dotyczy propozycja: roundsoundy na serwerze Ewentualne wskazówki do Propozycji: Proponowałbym co jakiś czaś(może co miesiąc, zależy od chęci) zmieniać rs'y na serwerze, niektórym już po kilku dniach się przeżerają Jeśli propozycja by się przyjęła ja mogę od razu zapodać dużą garstkę RS'ów od siebie 1 i ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliminator 1 762 Opublikowano 28 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 Na wielu sieciach gdzie byłem, tworzyłem roundsoundy, także zawsze mogę też zrobić paczkę 16/18 przyciętych nutek różnego gatunku spakowanych już w paczkę 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anusiak 871 Opublikowano 28 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 RS'y aktualnie będa/są nowe na serwerze jeśli chcesz takie rs'y mozesz podesłać mi / @ RIDE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anusiak 871 Opublikowano 30 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 rsy są nowe wgrane już na serwerze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anusiak 871 Opublikowano 30 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi