drOpsny 4 Opublikowano 26 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2022 Nick: 'drOps* STEAMID: VALVE_2:0:1520681886 Serwer: DD2 Data zdarzenia: 26.09.2022 Link do bana: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : ' drOps*sexi*papi*<3 [AMXBans] Powod : ' wstaw foty na PsychaSiada.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ PsychaSiada.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' VALVE_2 : 0 : 1520681886 ' [AMXBans] Twoje IP : '' [AMXBans] ======================================= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anusiak 791 Opublikowano 26 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2022 to wszystko mówi XD wstaw foty na PsychaSiada.pl Zapodaj UB'kom SS'y w razie czego masz tu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drOpsny 4 Opublikowano 26 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2022 Nie ma ich nigdzie, przejrzałem wszystko. Bo banowało mnie "DD2PsychSiada" Mógłby mi ktoś wyjaśnić co to jest ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anusiak 791 Opublikowano 26 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2022 5 minut temu, drOpsny napisał: Nie ma ich nigdzie, przejrzałem wszystko. Bo banowało mnie "DD2PsychSiada" Mógłby mi ktoś wyjaśnić co to jest ? taki powód bana oraz Osoba banujaca jest wtedy gdy otrzymasz SS'y Poszukaj dobrze :) reszta już należy do UBT SS'y są w formacie .tga 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drOpsny 4 Opublikowano 26 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2022 Ahaaaaaaaaa. tga ... .... .... Okej, dziękuję Ci prześlicznie ziomeczku, ukłony, bez Ciebie bym sobie nie poradził. Ostatnie co bym pomyślał to opis screenów "HALFLIFE" XDDDDDDDDDDD Po prostu mi Psycha Siadła XDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin hvh enjoyer 586 Opublikowano 26 Września 2022 Junior Admin Udostępnij Opublikowano 26 Września 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi