Ursula von der Leyen 537 Opublikowano 25 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2022 (edytowane) @ shining star [Q] Jak kupię Ci rysia, to kupisz mi kapibarę? [A] Tak, a jak kupię Ci kapibarę to kupisz mi rysia. Jak kupisz mi rysia to kupię Ci rysia. Jak kupisz mi kapibarę to kupię Ci kapibarę [Q] Jak to jest być prezydentem tylu krajów? [A] Całkiem zajebiście, choć poza Francją innych moich państw nie lubię, bo głosowali na Le Pen [Q] Jak to jest mieć aż tyle osobowości? [A] Niesamowicie, czasem trzeba uważać, żeby w urzędzie nie wpisać w dokumenty Emmanuel Macron [Q] Czemu szczałeś pod wiatr? [A] Bo lubiem mieć mokre nóżki @ turki bot [Q] Jesteś młody? [A] Tak, ja jestem małym chłopcem - lat 19 @ Troll [Q] lubisz mnie ? [A] Loffciam [Q] co byś zmienił tu na forum ? [A] Dał różowy kolor dla redaktora [Q] kogo byś awansował ale tak szczerze ? [A] @ Abrams na junior admina, byłoby śmiesznie [Q] nauczysz mnie szczać pod wiatr ? [A] Pewnie, ale to trzeba wyciągnąć wacka. @ SHEZZY [Q]Czym się interesujesz? [A] Głównie byciem horny, jedzeniem kebabów, dh i łażeniem po mieście z foxboyem. @ WilQ. [Q] - Czym się zajmujesz? [A] Obecnie to czekam na koniec wakacji, więc nie robię nic produktywnego - imprezy, randkowanie i rowerki XD [Q] - Masz samochód? [A] Mieszkam z rodzicami i nie mam prawa jazdy, gram w FIFE z chłopakami i mam IQ kebaba. Podsumowując - nie mam, wolem rowerki, quady i hulajki [Q] - Chciałbyś jeździć motorem? [A] Crossowym bardzo chętnie, kiedyś miałem okazję jeździć po lesie [Q] - Twoje ulubione danie? [A] Kebab. To nie tylko moje ulubione danie, ale i pasja życiowa. Baraninka, ostry sosik w tortilli [Q] - Jak oceniasz swoją pracę jako redaktor? [A] Bardzo dobrze Moja nominacja do następnego wydania: @ Troll Edytowane 25 Września 2022 przez Emmanuel Macron 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Troll 876 Opublikowano 25 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2022 (edytowane) @ Redaktor @ Opiekun Redakcji czekam na temat Edytowane 25 Września 2022 przez Troll Przez blaze, 25 Września 2022 Smitek dopiero 20 minut minęło poczekaj chwilę 1 Życie jest nudne ♤♡ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIP i ok 1 588 Opublikowano 25 Września 2022 VIP Udostępnij Opublikowano 25 Września 2022 świetne odpowiedzi 1 dll, registry, cfg niewykrywalne wargod, vac, gameguard (fastcup) chcesz kupić, pisz pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Troll 876 Opublikowano 1 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2022 Życie jest nudne ♤♡ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi