SzefPanda 352 Opublikowano 22 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 Wzór Wiek: 26 Imię: Damian Lvl: 12 Dlaczego ty: ponieważ jestem bardzo często na komunikatorze, bardzo się przydam ponieważ jestem często kiedy nie ma nikogo z administracji oraz nie lubię jak ktoś trolluję oraz utrudnia innym użytkownikom z korzystania z serwera discord. Przesiaduje bardzo często na kanale chat Regulamin 0/10: 7 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1998 63 Opublikowano 22 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 Jestem za okresem próbnym: +Wiek +Regulamin +Chęć pomocy oraz aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
i am dead 6 Opublikowano 22 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 (edytowane) Można pomyśleć o okresie próbnym. Zalety: + aktywność + regulamin + ambitność Minusy: brak Edytowane 22 Września 2022 przez i am dead 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoungHaze 16 Opublikowano 22 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 Jestem za okresem próbnym +Regulamin +Aktywność +Wiek +Lvl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p00f 845 Opublikowano 22 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 Dla mnie jesteś faworytem w tym zestawieniu i na tą chwilę jestem gotów dać ci szansę. Okres próbny miesiąca dla ciebie. Życzę powodzenia i wytrwałości. Decyzja podjęta wspólnie z @ CwaniaK . 1 Lubisz pić Oshee? Patrz ten klub jest dla Ciebie! KLIK A kitku lubisz? KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p00f 845 Opublikowano 22 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 Lubisz pić Oshee? Patrz ten klub jest dla Ciebie! KLIK A kitku lubisz? KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi