YoungHaze 16 Opublikowano 22 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 Wzór Wiek: 16 Imię: Dominik/Alan Lvl: 5 Dlaczego ty: często jestem na kanałach typu chat,memy,pokaż siebie, wykazuje się aktywnością na kanałach, widzę jak ktoś wyzywa, zaczyna kłótnie ja reaguje. Regulamin 0/10: 9/10 coś tam doczytam jak wiedział nie będę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malutki Kryspinek 626 Opublikowano 22 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 Jestem na TAK + wiek + podanie + poczucie humoru, nie pulta się o wszystko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1998 63 Opublikowano 22 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 Jestem za okresem próbnym: +Wiek +Regulamin +Chęć pomocy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
i am dead 6 Opublikowano 22 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 Próbny okres do przewidzenia . Zalety: + regulamin + aktywność + bezproblemowość Minusy: - czasem niepotrzebne wchodzenie w dyskusje na czacie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piesy 131 Opublikowano 22 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 Na discordzie ostatnio jestem rzadko jest to spowodowane szkołą Jest Obojętny +Aktywność +Wiek +Lvl Ale jestem neutralny z powodu mojej ostatniej słabej aktywności i nie jestem w stanie się określić Discord Sieciowy :) https://discord.gg/sxNK9nmyQF Serwerek jb :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator CwaniaK 808 Opublikowano 22 Września 2022 Administrator Administrator Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 Podanie odrzucam ze względu na 3 aktywne ostrzeżenia na koncie. Omae WA yowai. Naze yowai ka? Tarinai kara... nikushimi ga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator CwaniaK 808 Opublikowano 22 Września 2022 Administrator Administrator Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 Omae WA yowai. Naze yowai ka? Tarinai kara... nikushimi ga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi