Endriuu 5 Opublikowano 21 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2022 Imię: Andrzej Wiek: 21 Doświadczenie: Nawet spore, pracowałem już z tym Panem kiedyś na innej sieci Zainteresowania: Piłka Nożna Dyscyplina, którą chciałbyś/a się zajmować?: Zamieszczanie typów Co wniesiesz swoją osobą do działu PsychoTypera?: Aktywność jak i nie tylko Czy akceptujesz obecne zasady typowania?: Tak 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsVeR 206 Opublikowano 21 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2022 +Wiek +Doświadczenie +Chęci +Kulturalna osoba Podrawiam i powodzonka. 1 Kontakt: Steam: Społeczność Steam :: AsVeR (steamcommunity.com) Discord: AsVeR#9055 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator CwaniaK 614 Opublikowano 21 Września 2022 Administrator Udostępnij Opublikowano 21 Września 2022 Na TAK + wiek + wcześniejsza współpraca + doświadczenie + chęć pomocy Powodzonka! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian. 535 Opublikowano 21 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2022 Główny problem jaki tutaj mam to Twoja aktywność na forum z tego co widzę miałeś przerwę i wróciłeś niedawno. Wielu nowych użytkowników może Cię nawet nie kojarzyć i trochę słabo byłoby, abyś tak szybko po przewie wrócił do pełnienia jakiejś funkcji na forum. Gdybyś poczekał chociaż tydzień przed napisaniem podania, a w tym czasie dał się trochę poznać wyglądałoby to o wiele lepiej. Samym podaniem również się jakoś specjalnie nie popisałeś. Wszystko opisane po najniższej linii oporu. Na + doświadczenie. Jednak jeżeli @ Darth Vader już z Tobą współpracował i będzie chciał dać Ci szansę to jestem w stanie mu zaufać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benedykt XIV Jan Paweł II 923 Opublikowano 22 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 Neutralny: + Wiek + Byłeś już typerem - aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Mefistoo 844 Opublikowano 22 Września 2022 Administrator Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 Jestem za okresem próbnym + doświadczenie + dodatkowa para rąk do pomocy + deklarowana aktywność Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spamer Psychoboxa Tytan2131 1 410 Opublikowano 23 Września 2022 Spamer Psychoboxa Udostępnij Opublikowano 23 Września 2022 Jestem na OP +Wiek +Byłeś już typerem -aktywność -\+podanie +chęci +kultura na wysokim poziomie Życzę powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun Typerów Mistrz Yoda 899 Opublikowano 23 Września 2022 Opiekun Typerów Udostępnij Opublikowano 23 Września 2022 Miałeś tutaj już funkcje @ Typer i nie dodałeś ani jednego kuponu... Myślałem, że coś się zmieniłeś, ale jednak nie... Otrzymałeś polecenie dodać kupon WCZORAJ i dziś godzina 20:40 i co? I jajco... Przepraszam wszystkich powyżej dających na Tak, ale ja straciłem nerwy. @ Endriuu możesz być dumny. Twoje podanie jest pierwszym, które odrzuciłem... 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun Typerów Mistrz Yoda 899 Opublikowano 23 Września 2022 Opiekun Typerów Udostępnij Opublikowano 23 Września 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi