AsVeR 206 Opublikowano 21 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2022 (edytowane) Wzór Wiek: 20 Imię: Igor Lvl: 4 Dlaczego ty: Chętnie pomogę rozwinąć discord pomóc coś poprawić dodać to zawsze pomogę bardzo i też przy okazji trzymać porządek w razie gdyby jakaś akcja się działa Regulamin 0/10: 6 Edytowane 21 Września 2022 przez SHEZZY Przez Miley, 22 Września 2022 Na forum jest w ustawieniach profilu funkcja «Sygnatura», wystarczy dodać tam obrazek i nie musisz do każdego postu osobno go ciągle wklejać. Kontakt: Steam: Społeczność Steam :: AsVeR (steamcommunity.com) Discord: AsVeR#9055 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1998 63 Opublikowano 22 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 Jestem za okresem próby: +Wiek +Regulamin +Chęć pomocy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
i am dead 6 Opublikowano 22 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 Podoba mi się, że są ambicje do współpracy i pomocy, więc można byłoby na okres próbny spróbować. Zwróciłabym uwagę na: + chęć pomocy + regulamin + wiek +/- aktywność 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoungHaze 16 Opublikowano 22 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 Okres próbny +Regulamin +Fajnie się z tobą gada +Chęci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piesy 132 Opublikowano 22 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 Dobra napisze to samo co u younga Jestem Obojętny +/-Aktywność (kilka dni jesteś aktywny, potem kilka nie i znowu aktywny) +Wiek +/-Regulamin Ponownie napisze że jestem obojętny z tego powodu iż jestem ostatnio mało aktywny na discordzie 1 Discord Sieciowy :) https://discord.gg/sxNK9nmyQF Serwerek jb :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
i am dead 6 Opublikowano 22 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 Po sprawdzeniu kompetencji moderacyjnych kandydata na administratora serwera Discord ogłaszam, że podanie zostaje odrzucone. Pozdrawiam, Opiekun Serwera Discord Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
i am dead 6 Opublikowano 22 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi