Abrams 20 Opublikowano 20 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2022 (edytowane) essa smato @ turki bot [Q] Jesteś młody? [A] Płodem jestem. @ CwaniaK [Q] Co przyciągnęło cię na nasze forum? [A] Upadek ds'a @ Oshee [Q] Czemu śmierdzisz jadem? [A] Kto pytał? [Q] Dlaczego obrażasz @ Wahnsinn , mimo że jest lepszy od ciebie? [A] Cwelem jest. [Q] Chciałem Ci dać bana, ale nie mam już rangi, a ty kogo byś zbanował? [A] Przygłupiś żeby do acp się zalogować, a co dopiero bana nadać. [Q] Kiedy zostałeś pokemonem @ RIDE! [A] Jutro. @ chinczyk to pies [Q] kiedy gold [A] Jak @ Wahnsinn przestanie ssać w lige. @ BoxdeL [Q] - gdybyś mógł kogoś awansować / degradować kto by to był?? [A] Awans dostał by @ Emmanuel Macron na @ Psycha siadła a @ Wahnsinn na @ Kobieta bo pedałek z niego. @ Emmanuel Macron [Q] Kiedy nauczysz się grać w lige? [A] Chopie, mam w lige większego skila niż Ty w dymaniu panienek [Q] Kiedy wywiad? [A] Kiedy wywiad? [Q] Czm Twoje ulubione słowo to "ssij"? XD [A] Pierdol się. [Q] Kochasz mnie? [A] Pierdol się, ponownie. @ Wahnsinn [Q] Czemu Paulinka wolała mnie? [A] Jak sobie przyśnisz. [Q] Czemu Twoja mama do mnie wydzwania i mówi, że chciałaby takiego syna? [A] Kto by chciał syna pedała? [Q] Czemu ciągle próbujesz mnie naśladować, nigdy nie będziesz tak wspaniały jak ja. [A] Ty i Twoja rodzina macie łącznie 3iq , a cos się udzielasz. [Q] Dlaczego jesteś gownem w lola? [A] Większe win ratio suko [Q] Dlaczego Twoim jedynym sukcesem życiowym to było zajarać fetę? [A] Anonim pod innym adresem. [Q] Dlaczego po 7 latach ćwiczeń nie masz nawet 40 w łapie? [A] Japa steryd [Q] Kiedy mnie przeprosisz za swoją arogancje? [A] A Ty za to, że żyjesz? [Q] Kiedy Anonim Ci mamę wypuści z domu? [A] Wtedy jak go będzie miał [Q] Co czujesz do Anonima? [A] Pierdol się. [Q] Dlaczego robisz w jakiejś fotowoltaice jak brudny robak. [A] Pamiętaj, że jesteś psem. [Q] Dlaczego boisz się 1v1. [A] Jak Ty gównem jesteś. [Q] Dlaczego nie płacisz alimentów na dziecko? [A] Adoptowany byłeś, więc nie będę płacił. [Q] Dlaczego wróciłeś do Paulinki. [A] Dlaczego Martynka była lekkich obyczajów? [Q] Kiedy liga. [A] Gramy @ opur [Q] Czemu raptorki są silniejsze od Ciebie? [A] Op przeciwnik. [Q] Jak to jest brać sterydy i dalej być zalanym jak Wrocław w 97? [A] Spójrz w lustro. [Q] Jak to było z tą Anszelą? [A] Tak jak z Twoją mamą. [Q ]Abramek zagramy w lola? [A] Też gównme jesteś. [Q] Poka d00pe [A] Poka d00pe nominuje @ Emmanuel Macron la pies Edytowane 20 Września 2022 przez Abrams 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIP i ok 1 588 Opublikowano 20 Września 2022 VIP Udostępnij Opublikowano 20 Września 2022 wszystko git ale jeszcze chyba nominacja osoby do next q&a dll, registry, cfg niewykrywalne wargod, vac, gameguard (fastcup) chcesz kupić, pisz pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ursula von der Leyen 537 Opublikowano 20 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2022 @ Abrams ja panienki też lubiem hłehłe 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi