Friday twoja matka 0 Opublikowano 18 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2022 Twój nick: gucci gang Nick gracza, na którego składasz skargę: vixentix Opis sytuacji: Wszedłem do kampy w ktorej byl ten admin i zacząłem stawiac lmy,dostalem slaya bo adminowi nie spodobalo sie że był z kimś w kampie :) Data i czas zdarzenia: 5 minut temu Dowody [SS/Demko]: https://e94.hltv.org.pl/srv71742/HLTV-2209181151-zm_dusthorror.dem.zip proszę zobaczyć ostatnie 4 minutki mapy ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LypSeN 143 Opublikowano 18 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2022 (edytowane) Po obejrzeniu damka stwierdziłem, że .... Skargę przyjmuje admin otrzymuje +1 ostrzeżenie Edytowane 18 Września 2022 przez LypSeN 1 ★★★ DARMOWY PAKIET STARTOWY - KLIK ★★★ ★★★ KONKURS NA ODPICOWANIE KONTA - KLIK ★★★ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LypSeN 143 Opublikowano 18 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2022 ★★★ DARMOWY PAKIET STARTOWY - KLIK ★★★ ★★★ KONKURS NA ODPICOWANIE KONTA - KLIK ★★★ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi