TheBoom 67 Opublikowano 16 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 Nick[z serwera]: TheBoom STEAM ID: 851 STEAM_0:0:191040172 0 00:20 17 0 Wiek: 21 Znajomość AMXX [1-10]: 7.5/10 Link do GT: https://www.gametracker.com/player/TheBoom/51.83.214.206:27015/ Dlaczego Ty: Od pewnego czasu zauważyłem, dość odczuwalne braki administracji. Postanowiłem dołączyć do ekipy, w której mam nadzieję znajdziemy wspólny język. Mam dość duże doświadczenie w "adminowaniu" grałem poprzednio na mega dużej sieci jaką było cs-escape (nie funkcjonuje już). Posiadałem tam multiadmina m.in. na Only DD2, Cod Mod 4001, JailBreak oraz DeathRun. Adminowałem tam ponad 1.5 roku, bez żadnych skarg czy problemów. Oddzielam koleżeństwo z powierzonym mi zadaniem jakim w tym przypadku była by ranga Administratora. na samym starcie i dostanę od was szansę, abym mógł się wykazać :) Czy miałeś już kiedyś admina na DD2?: Tak Jak dobrze umiesz rozpoznawać Cheaterów?: Wydaje mi się, że dość szybko i sprawnie mi to idzie, aczkolwiek czasami też nie mam pewności, wtedy nagrywam krótkie demo, bądź robie ss. Co wniesiesz na Serwer jako Administrator DD2?: Przedewszystkim chciałbym pomóc aktualnej administracji, w ogarnianiu ludzi grających na wspomagaczach jak i lekko ich odciążyć. Chciałbym aby na serwerze była miła i przyjazna atmosfera :) Kontakt: Snap: piotro_sky oraz IG: _.piotras._ *MAM POZWOLENIE OD @ BoxdeL na podanie przed upływem 7 dni* 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIP i ok 1 588 Opublikowano 16 Września 2022 VIP Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 Na tak + GT + Wiek + Ogarnięty wydajesz się być + steam dll, registry, cfg niewykrywalne wargod, vac, gameguard (fastcup) chcesz kupić, pisz pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Słabiutko. 858 Opublikowano 16 Września 2022 Moderator Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 Ode mnie masz na tak. Wymagania zlniasz, steam ogarnąłeś. Przyda się kejna para rąk do pomocy. @ Admin Serwera 1.6 [DD2] proszę o wypowiedz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SynBogdana 68 Opublikowano 16 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 Jestem na TAK na okres próbny. + Wiek. + Podanie napisane konkretnie i na rzeczy. + Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
towar w strzykawce 30 Opublikowano 16 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 na tak + kultura + steam + doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytryn4aaa 41 Opublikowano 16 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 Jestem za okresem próbnym. + wiek + steam + doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Słabiutko. 858 Opublikowano 16 Września 2022 Moderator Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 Przyjmuje na okres próbny - 2 tygodnie. Nie ma na co czekać. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Słabiutko. 858 Opublikowano 16 Września 2022 Moderator Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi