TheBoom 91 Opublikowano 16 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 Nick[z serwera]: TheBoom STEAM ID: 851 STEAM_0:0:191040172 0 00:20 17 0 Wiek: 21 Znajomość AMXX [1-10]: 7.5/10 Link do GT: https://www.gametracker.com/player/TheBoom/51.83.214.206:27015/ Dlaczego Ty: Od pewnego czasu zauważyłem, dość odczuwalne braki administracji. Postanowiłem dołączyć do ekipy, w której mam nadzieję znajdziemy wspólny język. Mam dość duże doświadczenie w "adminowaniu" grałem poprzednio na mega dużej sieci jaką było cs-escape (nie funkcjonuje już). Posiadałem tam multiadmina m.in. na Only DD2, Cod Mod 4001, JailBreak oraz DeathRun. Adminowałem tam ponad 1.5 roku, bez żadnych skarg czy problemów. Oddzielam koleżeństwo z powierzonym mi zadaniem jakim w tym przypadku była by ranga Administratora. na samym starcie i dostanę od was szansę, abym mógł się wykazać :) Czy miałeś już kiedyś admina na DD2?: Tak Jak dobrze umiesz rozpoznawać Cheaterów?: Wydaje mi się, że dość szybko i sprawnie mi to idzie, aczkolwiek czasami też nie mam pewności, wtedy nagrywam krótkie demo, bądź robie ss. Co wniesiesz na Serwer jako Administrator DD2?: Przedewszystkim chciałbym pomóc aktualnej administracji, w ogarnianiu ludzi grających na wspomagaczach jak i lekko ich odciążyć. Chciałbym aby na serwerze była miła i przyjazna atmosfera :) Kontakt: Snap: piotro_sky oraz IG: _.piotras._ *MAM POZWOLENIE OD @ BoxdeL na podanie przed upływem 7 dni* 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turki geng 1 846 Opublikowano 16 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 Na tak + GT + Wiek + Ogarnięty wydajesz się być + steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabiutko. 1 372 Opublikowano 16 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 Ode mnie masz na tak. Wymagania zlniasz, steam ogarnąłeś. Przyda się kejna para rąk do pomocy. @ Admin Serwera 1.6 [DD2] proszę o wypowiedz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SynBogdana 68 Opublikowano 16 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 Jestem na TAK na okres próbny. + Wiek. + Podanie napisane konkretnie i na rzeczy. + Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
towar w strzykawce 30 Opublikowano 16 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 na tak + kultura + steam + doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytryn4aaa 43 Opublikowano 16 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 Jestem za okresem próbnym. + wiek + steam + doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabiutko. 1 372 Opublikowano 16 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 Przyjmuje na okres próbny - 2 tygodnie. Nie ma na co czekać. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabiutko. 1 372 Opublikowano 16 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi