kamilek w formie 7 Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 Nick: kamilek w formie /ツ/ Ranga z której rezygnujesz: @ Admin Serwera 1.6 [DD2] Powód rezygnacji: Brak czasu na granie, wiele pracy, ciężko też było upilnować serwer gdzie co chwile robił się pusty ze względu na cheater’ów na zmiennym IP, nie chciało mi się już słuchać krytyki w moją stronę, że nie potrafię się kimś takim zająć. Ale to nie główny powód, główny powód to brak czasu, także skoro nie znajdę w ciągu dnia chwili by wpaść ogarnąć serwer, nie przysługuje mi ta ranga, zwolnię miejsce dla kogoś innego, ale fajna tu ekipa dla której będę wracał odwiedzać forum, może za jakiś czas znajdę więcej czasu na dłuższą metę i wrócę po rangę:) 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SynBogdana 68 Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 Trzymaj się! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anusiak 880 Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 Drzwi raczej będą stały otworem @ Junior Admin zabierzcie range i temat zamknijcie dzk :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świety Mikołaj SK Wahnsinn 326 Opublikowano 15 Września 2022 Świety Mikołaj Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 Dzięki za udaną służbę! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świety Mikołaj SK Wahnsinn 326 Opublikowano 15 Września 2022 Świety Mikołaj Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi