HeadAdmin Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ajdarka 1 076 Opublikowano 15 Września 2022 HeadAdmin HeadAdmin Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 Nick: archonek Ranga z której rezygnujesz: Administrator, Opiekun UBT, Właściciel mixowego. Powód rezygnacji: Brak totalnie czasu, chęci, oraz motywacji do działania. Wcześniej już dyskutowaliśmy o rezygnacji, ale zostałem zmuszony zostać, z myślą, że coś się poprawi. Niestety jest jak jest. Serwer mixowy jest przypisany do konta @ RIDE! , więc liczę, że ktoś się zaopiekuję tym serwerkiem aby kleić dla was mixy! Uprzedzając pytanie - Na forum zostaję dalej, tylko jako użytkownik. Byłem tutaj od samego początku założenia sieci, więc zostanę też do końca. @ RIDE! dzięki za danie szansy @ Wujek Staliś a Tobie za edukowanie w ACP , dzięki Tobie nabrałem potężnego doświadczenia. Mimo, że bolał Cię wielki Real to i tak jesteś jedną z tych osób którym zawdzięczam umiejętności prowadzenia forum. Dziękuje za wszystko i pozdrawiam! 2 8 3 ★𝐘𝐎𝐔𝐓𝐔𝐁𝐄 𝐂𝐇𝐀𝐍𝐍𝐄𝐋★ ★𝐆𝐑𝐔𝐏𝐀 𝐒𝐓𝐄𝐀𝐌★ . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Troll 884 Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 Szkoda ale i tak zrobiłeś super robotę 1 Życie jest nudne ♤♡ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLKES 278 Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 Dziękujemy za włożony wkład w rozwój sieci. Wpadaj od czasu do czasu pogadać z nami na tsie. 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi