piję Jacka na ławce 87 Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 Wzór na Propozycje: Nick: hns plejer Propozycja: wyrzucić plugin blokady prędkości Czego dotyczy propozycja: blokady Ewentualne wskazówki do Propozycji: zamiast blokady -20hp np za przekroczenie 450-500aa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piję Jacka na ławce 87 Opublikowano 15 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 7 minut temu, BoxdeL napisał: to se ustaw sv_airaccelerate na 449 i nigdy nie przekroczy domyślam że chodzi ci 450-500 UNITÓW na moje jest okej jak jest ale poczekam na resztę wypowiedzi : Chodzi mi o unity dokładnie ale żeby było można wykorzystać te dwa skoki za które się płaci i mieć delikatna przewagę podczas robienia stref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KasiaSmerfik 1 374 Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 2 skoki są do skakania nie latania. xD Jestem na nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piję Jacka na ławce 87 Opublikowano 15 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 16 minut temu, Słabiutko. napisał: 2 skoki są do skakania nie latania. xD Jestem na nie. A kto tak powiedział jeśli umiem strefy. To czemu by ich nie wykorzystać xd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi