TheBoom 67 Opublikowano 14 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 (edytowane) Nick[z serwera]: TheBoom STEAM ID: Brak steam (wiem, może to dla nie których stanowić problem, mam nadzieje, że tylko przez to nie zostanę skreślony) Wiek: 21 Znajomość AMXX [1-10]: 7.5/10 Link do GT: https://www.gametracker.com/player/TheBoom/51.83.214.206:27015/ Dlaczego Ty: Od pewnego czasu zauważyłem, dość odczuwalne braki administracji. Postanowiłem dołączyć do ekipy, w której mam nadzieję znajdziemy wspólny język. Mam dość duże doświadczenie w "adminowaniu" grałem poprzednio na mega dużej sieci jaką było cs-escape (nie funkcjonuje już). Posiadałem tam multiadmina m.in. na Only DD2, Cod Mod 4001, JailBreak oraz DeathRun. Adminowałem tam ponad 1.5 roku, bez żadnych skarg czy problemów. Oddzielam koleżeństwo z powierzonym mi zadaniem jakim w tym przypadku była by ranga Administratora. Mam nadzieję, że sam brak steam'a nie skreśli mnie na samym starcie i dostanę od was szansę, abym mógł się wykazać :) Czy miałeś już kiedyś admina na DD2?: Tak Jak dobrze umiesz rozpoznawać Cheaterów?: Wydaje mi się, że dość szybko i sprawnie mi to idzie, aczkolwiek czasami też nie mam pewności, wtedy nagrywam krótkie demo, bądź robie ss. Co wniesiesz na Serwer jako Administrator DD2?: Przedewszystkim chciałbym pomóc aktualnej administracji, w ogarnianiu ludzi grających na wspomagaczach jak i lekko ich odciążyć. Chciałbym aby na serwerze była miła i przyjazna atmosfera :) Kontakt: Snap: piotro_sky oraz IG: _.piotras._ Edit* @ SynBogdana Co do czasu na serwerze, normy godzinowe (podane w warunkach na admina) przebijam 3x :/ A co do konta pod podanie, to sie zgadza... ale z tego co widzę w wymaganiach nie jest to problem i nie jest wymagane aktywne konto (tak mi sie wydaje, przez to że jest przekreślone) I dzięki za swoją opinię Edytowane 14 Września 2022 przez TheBoom 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SynBogdana 68 Opublikowano 14 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 (edytowane) Ja jestem na NIE - za krótko jesteś na serwerze. Pograj jeszcze 2/3 tygodnie i wtedy możliwe, że decyzja będzie inna. - Obecnie wymagane jest konto steam. - Konto na forum założone tylko pod podanie. - GT widać, że aktywnie na serwerze to Ty grasz dopiero od tygodnia, a to jest za mało - w ciągu ostatniego miesiąca byłeś 10 dni online. + Wiek. + Podanie napisane konkretnie i na rzeczy. + Doświadczenie ------------------------------------- Zmieniam decyzje i jestem na TAK - o ile bez konta steam Cię przyjmą. @ kamilek w formie zrezygnował z admina więc teraz ktoś musi zająć jego miejsce. Edytowane 15 Września 2022 przez SynBogdana Zmiana decyzji 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIP 777 1 590 Opublikowano 14 Września 2022 VIP Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 Na tak + GT + Wiek + Ogarnięty wydajesz się być - brak csa na steamie 1 hvh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
towar w strzykawce 30 Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 kieruję mój głos na tak. + doświadczenie + wiek + kultura + ładnie rozpisane podanie - steam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anusiak 858 Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 Co jak co ale muszę odrzucić każde z wymagań mógłbym pominąć lecz nie steam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anusiak 858 Opublikowano 15 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi