Skocz do zawartości

Zablokowane [PODANIE ODRZUCONE]Podanie na Admina - TheBoom

TheBoom
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

logo.png

Nick[z serwera]: TheBoom

STEAM ID: Brak steam (wiem, może to dla nie których stanowić problem,

mam nadzieje, że tylko przez to nie zostanę skreślony)

Znajomość AMXX [1-10]: 7.5/10

Link do GT: https://www.gametracker.com/player/TheBoom/51.83.214.206:27015/

Dlaczego Ty: Od pewnego czasu zauważyłem, dość odczuwalne braki administracji. Postanowiłem dołączyć do ekipy, w której mam nadzieję znajdziemy wspólny język.

Mam dość duże doświadczenie w "adminowaniu" grałem poprzednio na mega dużej sieci jaką było cs-escape (nie funkcjonuje już). Posiadałem tam multiadmina m.in. na Only DD2, Cod Mod 4001, JailBreak oraz DeathRun.

Adminowałem tam ponad 1.5 roku, bez żadnych skarg czy problemów. Oddzielam koleżeństwo z powierzonym mi zadaniem jakim w tym przypadku była by ranga Administratora. Mam nadzieję, że sam brak steam'a nie skreśli mnie 

na samym starcie i dostanę od was szansę, abym mógł się wykazać :) 

Czy miałeś już kiedyś admina na DD2?: Tak

Jak dobrze umiesz rozpoznawać Cheaterów?: Wydaje mi się, że dość szybko i sprawnie mi to idzie, aczkolwiek czasami też nie mam pewności, wtedy nagrywam krótkie demo, bądź robie ss.

Co wniesiesz na Serwer jako Administrator DD2?: Przedewszystkim chciałbym pomóc aktualnej administracji, w ogarnianiu ludzi grających na wspomagaczach jak i lekko ich odciążyć. Chciałbym aby na serwerze była miła i przyjazna atmosfera :)

Kontakt: Snap: piotro_sky oraz IG: _.piotras._

Edit* @ SynBogdana Co do czasu na serwerze, normy godzinowe (podane w warunkach na admina) przebijam 3x :/ 

A co do konta pod podanie, to sie zgadza... ale z tego co widzę w wymaganiach nie jest to problem i nie jest wymagane aktywne konto (tak mi sie wydaje, przez to że jest przekreślone) 

I dzięki za swoją opinię ;)

Edytowane przez TheBoom
  • Wkurzony 1

616845243.gif.c15b49d2e5d102217a7a0f5acbe51c2b.gif

Ja jestem na NIE - za krótko jesteś na serwerze. Pograj jeszcze 2/3 tygodnie i wtedy możliwe, że decyzja będzie inna.

- Obecnie wymagane jest konto steam.
-
Konto na forum założone tylko pod podanie.
- GT widać, że aktywnie na serwerze to Ty grasz dopiero od tygodnia, a to jest za mało - w ciągu ostatniego miesiąca byłeś 10 dni online.

+ Wiek.
+ Podanie napisane konkretnie i na rzeczy.
+ Doświadczenie

-------------------------------------

Zmieniam decyzje i jestem na TAK - o ile bez konta steam Cię przyjmą.
@   kamilek w formie zrezygnował z admina więc teraz ktoś musi zająć jego miejsce.

Edytowane przez SynBogdana
Zmiana decyzji
  • Lubie to ! 2

• VIP

Na tak 

+ GT 

+ Wiek 

+ Ogarnięty wydajesz się być 

- brak csa na steamie 

• Dzięki ! 1

hvh

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie