molte volte 3 Opublikowano 14 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 (edytowane) Twój nick: molte volte Nick Oskarżonego: @ Bot Jaś Powód Skargi: obrażanie Dowody: dodam że cały dzień na serwie obrażał i jeszcze dostał degrada za bezpodstawne banowanie na serwie cały dzień czity latają a on nic nie robi tylko banuje normalnych graczy co już zostało zgłaszane wielokrotnie!!!! JEST to wręcz KARYGODNE Zabronione czynności: 4. Obrażanie, prowokowanie, wszczynanie kłótni. 4. Obrażanie, prowokowanie, wszczynanie kłótni = ostrzeżenie - 3h - 12h - 24h - 72h - Tydzień - Dwa tygodnie - Na zawsze na psychabox! Edytowane 14 Września 2022 przez molte volte 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bot Jaś 14 Opublikowano 14 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 ta ? to podaj mi osobe ktora zle zbanowalem jezeli znajdzie sie taka osoba to moge tu perma dostac ja sobie demka pobiore itp i mam tez ss jak ty mnie wyzywasz na wielu kontach kochany z Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
molte volte 3 Opublikowano 14 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 (edytowane) 24 minuty temu, Bot Jaś napisał: ta ? to podaj mi osobe ktora zle zbanowalem jezeli znajdzie sie taka osoba to moge tu perma dostac ja sobie demka pobiore itp i mam tez ss jak ty mnie wyzywasz na wielu kontach kochany z skarga dotyczy łamania przez ciebie regulaminu na shoutboxie tutaj osoba która dostała niesłusznie bana dalej chcesz się w to bawić? jesteś niekompetentnym 17letnim dzieciakiem który nie potrafi zapanować nad swoimi emocjami, nie nadajesz się na admina co już ci udowodniłem na dodatek to: i twoja kultura: hm?? Edytowane 14 Września 2022 przez molte volte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mefistoo 872 Opublikowano 14 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 @ Bot Jaś otrzymujesz blokadę na psychabox'a o długości 24h za obrażanie innych użytkowników. Odnośnie obrażania się na serwerze proszę załatwiać to z administracją danego serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mefistoo 872 Opublikowano 14 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi