LiptonIceTea 0 Opublikowano 14 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 Nick: LiptonIceTea STEAMID: ns Serwer: onlydd2 Data zdarzenia: 14.09.2022 13:05 Link do bana: Opis sytuacji: Wchodzę na serwer, oczywiście od groma cziterów, admin coś tam działa, ale chyba sobie nie radzi, wchodzę na SPECA, bo nie dało się grać, chciałem wyjść zapalić, wracam, patrzę a tu taka niespodzianka.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bot Jaś 14 Opublikowano 14 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 (edytowane) sorry stary niechcacy ci dałem bana ;// jak dostaniesz ub napisz mi na forum wynagrodze ci jakos tego bana // na serwerze wchodzi jeden cheater na zmiennym ciagle cfg ban nie dziala niechacy dostal moj blad Edytowane 14 Września 2022 przez Bot Jaś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LiptonIceTea 0 Opublikowano 14 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 Właśnie nie mogę wejść na serwer, ciągle pokazuje mi, że BAN, chyba mapa musi się zmienić :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SynBogdana 68 Opublikowano 14 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 Tych liptonow odpalonych to wczoraj było dwóch - prócz Ciebie. http://psychobans.pl/amxbans/ban_list.php?bid=342 i jeszcze conajmniej jednego widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LiptonIceTea 0 Opublikowano 14 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 (edytowane) Ale to nie moja wina, że ktoś zrobił sobie nick "IceTea", wciąż nie mam UB. Doczekam się tego UNBANA? Edytowane 14 Września 2022 przez LiptonIceTea Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeadAdmin PETUWERTOMARKA 816 Opublikowano 14 Września 2022 HeadAdmin HeadAdmin Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi